Alternatieve financiering

Alternatieve financiering is een verzamelterm voor alle financieringsvormen die niet bancair zijn. Voor veel ondernemers is de logische eerste stap bij een financieringsbehoefte nog steeds de bank. De rol van banken is echter veranderd in het huidige dynamische financieringslandschap. Met name bij kleinere financieringsaanvragen én bij aanvragen waar onderpand ontbreekt zijn banken vandaag de dag terughoudend met het verstrekken van een financiering. Ook kan het voorkomen dat je bij de bank een afwijzing krijgt zonder een persoonlijk gesprek te hebben gehad. Het is echter zonde om het bijltje erbij neer te gooien op het moment dat je een afwijzing van de bank hebt, er zijn immers nog zoveel meer mogelijkheden.

Minder streng

Een bijkomend voordeel van alternatieve financieringsvormen is dat deze financiers minder streng naar de aanvraag kijken. Doordat wij weten wat de criteria van de verschillende financiers zijn, en dus eenvoudig kunnen zien welke financiers voor jou wél in aanmerking komen, weten wij in veel gevallen alsnog een financiering te realiseren.

Solvid Ondernemen is gespecialiseerd in het voorbereiden van deze aanvragen en het benaderen van alternatieve aanbieders van financieringen. Meer dan 75% van onze aanvragen financieren wij inmiddels via niet bancaire partijen.

Meer mogelijkheden dan je denkt

Er zijn veel verschillende vormen van alternatieve financiering. Veel partijen richten zich daarbij slechts op een beperkte doelgroep. Een bekend voorbeeld zijn leasemaatschappijen die zich vaak alleen richten op de financiering van duurzame bedrijfsmiddelen, zoals auto’s en machines. Het meefinancieren van werkkapitaal, bijvoorbeeld ter overbrugging van betalingstermijnen zit er dan niet in. Wij zijn niet gebonden aan één partij en gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte financier. De kracht van Solvid Ondernemen is dat wij precies weten welke partijen voor jou het meest geschikt zijn en de aanvraag optimaal voorbereiden om juist door deze partijen geaccepteerd te worden. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Jouw kansen

Solvid Ondernemen vergroot jouw kansen op een succesvolle financieringsaanvraag door zich niet blind te staren op bancaire financiering, maar juist ook alle alternatieven aan te bieden. Daarbij inventariseren we alle mogelijkheden. We kunnen je al een heel reëel beeld schetsen van je kansen naar aanleiding van een eerste vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen op 013-7115143 of het contactformulier op deze pagina invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Financiering

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Een bedrijfsidee kan nog zo veelbelovend zijn, het moet allemaal wel betaald worden.

Financieringsplan

Een goed financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het is een hulpmiddel waarmee je voor jezelf bepaalt of je ondernemingsplan financieel haalbaar is. Ook gebruik je het voor het aanvragen van financiering. Solvid Ondernemen helpt bij het in kaart brengen van je financiën. 

Financieringscan

Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van ALLE mogelijke financieringsvormen voor bedrijven, halen we hoge scoringspercentages. Sinds 2002 slaagt Solvid Ondernemen er vrijwel altijd in om een bedrijfslening voor haar klanten te krijgen.Ons slagingspercentage ligt op 89% ! 

Microkrediet

Microkrediet, ook wel microfinanciering genoemd, wordt sinds 2009 aangeboden in Nederland. Solvid Ondernemen ondersteunt al sinds die tijd zowel startende- als bestaande ondernemers met hun financieringsaanvraag voor deze kredieten. 

Ondernemerskrediet

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom.

Alternatieve financiering

Alternatieve financiering is een verzamelterm voor alle financieringsvormen die niet bancair zijn. Voor veel ondernemers is de logische eerste stap bij een financieringsbehoefte nog steeds de bank. De rol van banken is echter veranderd in het huidige dynamische financieringslandschap.

Bedrijfslening

Als je op zoek bent naar een bedrijfslening dan ben je bij Solvid Ondernemen aan het juiste adres. Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven halen we hoge scoringspercentages.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl