Begeleiding bij groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien?
Wij helpen je graag jouw ondernemerskwaliteiten verder te ontwikkelen.

Meegroeien en toch jezelf blijven in elke fase van jouw onderneming. Een lastige klus. Elke groeifase vraagt namelijk iets anders van jou als ondernemer. Jouw onderneming kan maar groeien tot zo ver jij jezelf in het ondernemerschap ontwikkeld hebt. Om jouw bedrijf verder te brengen, is het belangrijk om vooruit te denken en jezelf als ondernemer te blijven ontwikkelen. Toch staan veel ondernemers door de drukte van alle lopende zaken er vaak niet bij stil of alle investeringen (in zowel tijd als geld) wel het gewenste resultaat bereiken.

Door het bieden van originele en doeltreffende oplossingen zorgen wij dat je het maximale uit jouw bedrijf gaat halen. Een fijne manier om samen weer eens goed naar jouw bedrijf te kijken en alle doelstellingen tegen het licht te houden.

Samen bespreken we jouw huidige situatie en bedenken we verbeterpunten voor jouw organisatie. Ook brengen we jouw financiële situatie duidelijk in kaart. In de praktijk leidt dit al snel tot kostenbesparingen. Uit deze scan volgen actiepunten die in de vervolgsessies worden uitgewerkt. Uiteindelijk zit je weer op koers en doen we aanbevelingen voor de middellange en lange termijn.

We kijken heel gericht naar wat jij nodig hebt voor een succesvolle onderneming. Vaak is dat de begeleiding bij het vinden van klanten. We maken samen een klantreis, waarbij we nadenken welke stappen de klant binnen de onderneming maakt en hoe we bij iedere stap waarde kunnen toevoegen. Dit doen we zodat alle klanten echte ambassadeurs worden, oftewel gratis verkoopmedewerkers. Tevens leren we jou om jouw netwerk in te zetten om op deze manier meer klanten binnen te halen.

 

“Bied een gratis weggever aan. Als voorbeeld bij een gewichtsconsulente een gratis consult. 34 gratis consulten hebben 25 betalende klanten opgeleverd.”

Een ander voorbeeld is dat we gaan onderzoeken wat je als ondernemer gratis weg kunt geven om meer leads te genereren. Mensen die interesse hebben in jouw weggever zijn ook potentieel geïnteresseerd in jouw betaalde diensten. Zo hebben we laatst een klant geadviseerd met een “weggever”. Ze biedt nu een gratis consult aan op het gebied van afvallen. 34 gratis consulten hebben 25 betalende klanten opgeleverd.

Vrijblijvend kennismaking?

Ben je benieuwd wat wij gaan doen om jouw onderneming te laten groeien? Dat leggen we graag persoonlijk uit als je contact met ons opneemt. Je kunt daarvoor tijdens kantooruren bellen met 013-7115143 of het contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Over ons

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. 

Medewerkers

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. 

 

Werkwijze

Van de kapper op de hoek tot het klus bedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. 

 

Begeleiding groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien? 
Wij helpen graag jouw ondernemerschap met de volgende stap.

 

Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

 

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl