Begeleiding van de start

Wil je een eigen bedrijf starten?

Leuk, het enthousiasme en de gedrevenheid die je als ondernemer hebt. Een eigen bedrijf starten, een lang gekoesterde droom. Maar hoe word ik een succesvolle ondernemer? Waar moet ik allemaal aan denken? En wat moet ik juist niet doen? Allemaal vragen die spelen op het moment dat je een eigen bedrijf wil starten. Je hebt waarschijnlijk al veel nagedacht over het bedrijfsidee, maar het uitwerken op papier blijkt toch wat lastiger. En daarna komt de terechte vraag: Is mijn bedrijfsidee wel levensvatbaar? En hoeveel inkomen kan ik hieruit gaan halen?

De opstartfase van jouw bedrijf

Samen gaan we het bedrijfsidee uitwerken en uitzoeken hoe we een succesvolle start kunnen realiseren. We maken een bedrijfsplan, financieel plan en doen de ondernemerstest. Ook bespreken we alle aspecten van het ondernemerschap. Van prijsbepaling tot klantenwerving en van administratie tot en met de website. Iedere keer persoonlijk en specifiek op jou gericht. We komen bij jou thuis in een vertrouwde omgeving. Geen enkel plan is hetzelfde, ook al begeleiden wij ruim 350 ondernemers per jaar. We kijken naar de sterke en minder sterke punten van jou als ondernemer en daarmee zetten wij jou in jouw kracht. 

Zo is bijvoorbeeld bij David naar voren gekomen, die een eigen kapperszaak wil beginnen, dat hij risicomijdend ingesteld is. Dit is lastig voor een ondernemer, want je zal soms verantwoorde risico’s moeten durven nemen om kansen niet mis te lopen. Door David inzicht te geven in de gevolgen van bepaalde beslissingen stellen wij hem in staat de juiste beslissingen te nemen zonder teveel risico te lopen. Hierdoor heeft het bedrijf van David de mogelijkheid om maximale winst te behalen! Met onze hulp wordt het starten van een eigen bedrijf een stuk minder spannend.

 

We helpen je gratis op weg…

Om je het beste te kunnen helpen gaan we eerst goed naar je luisteren. Dit doen we door middel van een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking stellen we een passend traject op dat past bij jouw wensen en verwachtingen. Zo kunnen we jou beter adviseren op weg naar jouw eigen succesvolle onderneming. Maak een afspraak door tijdens kantooruren te bellen met 013-7115143 of het contactformulier in te vullen.

 

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Ondernemen

Wij begeleiden jaarlijks zo’n 400 startende en gevestigde ondernemers in het ondernemerschap. We coachen ondernemers op alle facetten van het ondernemenschap. Het starten van een onderneming gaat namelijk veel verder dan alleen een mooi financieel plaatje.

Begeleiding start

Leuk, het enthousiasme en de gedrevenheid die als ondernemer hebt. Een eigen bedrijf starten, een lang gekoesterde droom. Maar hoe word ik een succesvolle ondernemer? Waar moet ik allemaal aan denken? En wat moet ik juist niet doen?

Ondernemingsplan

Jouw succesvolle carrière als ondernemer begint met het schrijven van een duidelijk ondernemersplan waarin alle facetten van je onderneming staan beschreven. Dit plan is een belangrijke voorbereiding om goed van start te gaan.

Marketing plan

Marketing klinkt voor sommige mensen misschien als een ver van je bed show, maar wij zullen je laten zien dat dit niet het geval is. Marketing is namelijk voor iedere onderneming een middel om meer klanten te werven, ongeacht omvang van de onderneming.

Ondernemerstest

Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemersscan. In ongeveer een kwartier tijd vul je 111 vragen in. Denk niet te lang over de vragen na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout, het helpt jouw zelfinzicht te vergroten.

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl