Een eigen bedrijf starten met een wajong uitkering

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Wilt u een eigen bedrijf starten en ontvangt u een Wajong uitkering? Dan bent u op de juiste website gekomen. Solvid Ondernemen is een re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel zelfstandigen in heel Nederland geholpen met het starten van een eigen bedrijf vanuit een Wet arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten. Hierbij halen we een 90% successcore. Onze coaching kost u niets. Wilt u een vrijblijvend gesprek met ons? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze adviseurs werken landelijk, dus ook in uw regio.

Kan ik een eigen bedrijf starten met een Wajong-uitkering?

Ja, dat kan. Als u een Wajong-uitkering ontvangt, kunt u zich oriënteren op het starten van een eigen bedrijf. Overleg hierover met uw arbeidsdeskundige. Tijdens de oriëntatiefase loopt uw uitkering door. Ook kunt u in deze periode begeleiding krijgen van een re-integratiebedrijf zoals het onze. In een eerste traject bereiden we u voor op een goede start door onder andere een ondernemingsplan te schrijven en de financiële consequenties met u in kaart te brengen. Daarnaast kunt u van UWV allerlei voorzieningen en vergoedingen krijgen. In sommige gevallen kunt u een starterskrediet krijgen van UWV. Na de start van uw onderneming begeleiden we u bij het succesvol uitbouwen van uw bedrijf.

Meer informatie vindt u op de website van het UWV. Of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze contactgegevens vindt u hier.

Weten welke bedrijfsvorm bij u past?

Als u zich wilt aanmelden bij de KvK, moet u een keuze maken in rechtsvorm.Maar welke rechtsvorm past er bij u? Lees het in onze gratis whitepaper.(100% gratis en vrijblijvend – uw gegevens worden niet gedeeld met derden)