Zet vandaag je eerste stap richting het ondernemerschap

Video afspelen
Al meer dan 10.000 mensen gingen jou voor!
Noël de Bruin
Noël de Bruin
Lees verder
Eind oktober 2019 eerste contact gehad met Inge Jansen van Solvidondernemen.nl. 6 maanden verder sta ik klaar om te beginnen. Inge heeft mij op een fantastische manier begeleid om weer te gaan ondernemen. Altijd bereikbaar, hele nuttige tips, zeker wat betreft social media. En altijd positief. Helaas is corona nu even de spelbreker, maar ik ben er van overtuigt dat het goed gaat komen. Zelfs nu kan ik Inge nog bellen voor advies. Helemaal goed dus.

Vul onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

* We vragen naar je woonplaats om je direct in contact te brengen met de adviseur in jouw regio

* We vragen naar je woonplaats om je direct in contact te brengen
met de adviseur in jouw regio

* We vragen naar je woonplaats om je direct in contact te brengen met de adviseur in jouw regio
Na opgekrabbeld te zijn uit een jarenlange depressie, wilde ik op mijn 55e beginnen als ondernemer. Ik kwam in contact met Solvid, wat het beste was wat ik had kunnen doen. Mijn consultant Richard leerde me met veel geduld en aandacht over alle aspecten van het ondernemerschap. Ik kon altijd op hem terugvallen en hij gaf me telkens het duwtje in de goede richting. Hiervoor ben ik Richard en Solvid ontzettend dankbaar!

Monique van der Kwaak

De Kapster Monique

Sinds ik hulp heb gekregen van Anne van Solvid Ondernemen, komt mijn bedrijf eindelijk van de grond. Anne heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven waardoor ik nu meer cliënten weet te werven door bijvoorbeeld meer marketing te voeren. Daar waar ik voorheen onzeker was over hetgeen wat ik deed, leerde Anne mij inzien dat ik het prima deed en door de nieuwe inzichten werd ik steeds zekerder. Dankzij Solvid kan ik nu eindelijk mijn eigen brood verdienen!

Wendy Hartemink

WEN Hairextensions Gelderland

Ben jij klaar om jouw ondernemersdroom
waar te maken?

Noël de Bruin
Noël de Bruin
Lees verder
Eind oktober 2019 eerste contact gehad met Inge Jansen van Solvidondernemen.nl. 6 maanden verder sta ik klaar om te beginnen. Inge heeft mij op een fantastische manier begeleid om weer te gaan ondernemen. Altijd bereikbaar, hele nuttige tips, zeker wat betreft social media. En altijd positief. Helaas is corona nu even de spelbreker, maar ik ben er van overtuigt dat het goed gaat komen. Zelfs nu kan ik Inge nog bellen voor advies. Helemaal goed dus.
Jos Tobben
Jos Tobben
Lees verder
van ondernemen, marktwerking en bovendien pragmatisch is.. Ik vond Solvid een partij die mij ook leerde de zeilen te zetten bij verandering van de maatschappelijke wind. Kortom hoe te ondernemen bij veranderende tijden. Ze steken hun handen uit de mouwen om het verschil te maken.. Inspireren met hun interactie... Maar nemen het stuur niet over... Zoek je een zakelijk klankbord, wil je groeien, zoek je antwoorden mbt ondernemen in het bos van de overheid.. Dan raad ik jou Solvid aan.. Ze onderschrijven hun naam.. Een partij om aan boord te hebben, zeker om kennis mee te maken.
Jennifer Tijssen
Jennifer Tijssen
Lees verder
Mijn traject bij Solvid Ondernemen heb ik ervaren als effectief, persoonlijk en informatief. Er was aandacht voor mij en mijn specifieke ideeën. De persoonlijke begeleiding verliep vriendelijk en motiverend. Met de stappen die ik samen met Solvid Ondernemen heb gezet, kan ik met een zelfverzekerd gevoel echt aan de slag als ondernemer!