Financiering

Kom jij ook in aanmerking voor financiering?

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Een bedrijfsidee kan nog zo veelbelovend zijn, het moet allemaal wel betaald worden. Sommige ondernemers financieren vanuit eigen vermogen, anderen zijn aangewezen op een externe financier. Om in aanmerking te komen voor een externe financiering is onder andere een gedegen financiële onderbouwing van het bedrijfsidee heel belangrijk. Als deze pijler niet stevig genoeg staat, is de kans groot dat externe financiers de aanvraag afwijzen. Dat willen wij voorkomen. Vul onze financieringsscan in voor een vrijblijvend advies over jouw mogelijkheden!

Financiering voor ondernemers sinds 2002

Solvid Ondernemen is dé partner bij ieder financieringsvraagstuk! Sinds 2002 ondersteunen wij ondernemers succesvol bij het aantrekken van start- of groeikapitaal.

Wij hebben in deze periode een groot netwerk opgebouwd van verschillende financiers. Naast de reguliere bankfinanciering zijn we bekend met alternatieve financieringsvormen zoals microfinanciering, crowdfunding, leasing, factoring, fast lenders en private investeerders. Ook zijn we bekend met borgstellingsregelingen, zoals de BMKB, en kredietregelingen vanuit de gemeente en het UWV.

Wil jij inzicht in jouw mogelijkheid voor financiering?

De adviseurs van Solvid Ondernemen hebben de kennis en expertise in huis om je passend advies én begeleiding te bieden richting álle mogelijkheden die het huidige financieringslandschap biedt. Wij werken volledig onafhankelijk waardoor we voor de ondernemer de beste voorwaarden kunnen realiseren. Hierdoor maken we de juiste match met de meest geschikte partij(en). Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag persoonlijk verder!

Solvid Ondernemen ondersteunt bij alle financieringsaanvragen. Onder andere voor:

  • Startersfinanciering; voor de financiering van kosten bij de start van je onderneming, bijvoorbeeld de aanschaf van inventaris of de waarborgsom voor de huur.
  • Voorraadfinanciering; voor de financiering van extra voorraad, een nieuwe collectie of inkoop voor een grote opdracht.
  • Herfinanciering; voor het herfinancieren van bestaande schulden tegen betere voorwaarden of om verschillende schuldeisers om te zetten naar één investeerder.
  • Groeifinanciering; als je bedrijf harder groeit dan gepland en er is extra liquiditeit nodig voor bijvoorbeeld het aannemen van personeel.
  • Overbruggingsfinanciering; als de betalingstermijnen van je klanten te lang zijn om alles zelf voor te kunnen financieren.
  • Alternatieve financiering; alle vormen van financiering die niet bancair zijn. Lees meer over alternatieve financiering.
  • Overige financieringen; sommige financieringsbehoeften passen niet in één van bovenstaande categorieën , of zijn juist een combinatie van enkelen. Geen probleem. Ook dan gaan we graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe verloopt de financieringsaanvraag?

Bij Solvid Ondernemen weten we dat onze klanten graag inzicht hebben in het proces van het aanvragen van een financiering. Daarom hebben we een PDF opgesteld waarin alle stappen die wij samen met onze klanten doorlopen op een rijtje staan. Zo weet je waar je aan toe bent als je besluit een financieringsaanvraag bij ons te doen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Financiering

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Een bedrijfsidee kan nog zo veelbelovend zijn, het moet allemaal wel betaald worden.

Financieringsplan

Een goed financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het is een hulpmiddel waarmee je voor jezelf bepaalt of je ondernemingsplan financieel haalbaar is. Ook gebruik je het voor het aanvragen van financiering. Solvid Ondernemen helpt bij het in kaart brengen van je financiën. 

Financieringscan

Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van ALLE mogelijke financieringsvormen voor bedrijven, halen we hoge scoringspercentages. Sinds 2002 slaagt Solvid Ondernemen er vrijwel altijd in om een bedrijfslening voor haar klanten te krijgen.Ons slagingspercentage ligt op 89% ! 

Microkrediet

Microkrediet, ook wel microfinanciering genoemd, wordt sinds 2009 aangeboden in Nederland. Solvid Ondernemen ondersteunt al sinds die tijd zowel startende- als bestaande ondernemers met hun financieringsaanvraag voor deze kredieten. 

Ondernemerskrediet

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom.

Alternatieve financiering

Alternatieve financiering is een verzamelterm voor alle financieringsvormen die niet bancair zijn. Voor veel ondernemers is de logische eerste stap bij een financieringsbehoefte nog steeds de bank. De rol van banken is echter veranderd in het huidige dynamische financieringslandschap.

Bedrijfslening

Als je op zoek bent naar een bedrijfslening dan ben je bij Solvid Ondernemen aan het juiste adres. Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven halen we hoge scoringspercentages.

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl