Financieringsplan

Het nut van een financieel plan | Verhoog je kans op financiering

Een goed financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het is een hulpmiddel waarmee je voor jezelf bepaalt of je ondernemingsplan financieel haalbaar is. Ook gebruik je het voor het aanvragen van financiering. Solvid Ondernemen helpt bij het in kaart brengen van je financiën. We kijken niet achteraf, maar vooraf hoe lang de polsstok is. Zo kunnen we samen bepalen hoe hoog we de lat kunnen leggen. We nemen samen belangrijke punten door voor jou als ondernemer. Wat heb ik nodig voor een goede start, hoe zien de verwachte omzet en kosten eruit, hoe ga ik mijn bedrijf financieren en tegen welke voorwaarden doe ik dit? Het financiële plan is de vertaling van jouw ondernemingsplan naar cijfers. We houden natuurlijk wel van een uitdaging, maar onverantwoorde risico’s gaan we graag uit de weg.

Eenmalige financiering

Het kan zijn dat je voor de start van je bedrijf een bedrag nodig hebt voor de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, gereedschap, een laptop of iets anders wat noodzakelijk is voor je onderneming. Solvid Ondernemen helpt je bij de aanvraag van deze financiering door het opstellen van een gedegen financieringsplan. Een goed financieringsplan opstellen vergt veel cijfermatige kennis. Solvid Ondernemen is betrokken geweest bij 1000+ financieringsaanvragen en heeft al vele ‘onmogelijke’ financieringsaanvragen toch succesvol gefinancierd. Solvid Ondernemen is daarmee hét bureau voor succesvol ondernemerschap. Dit blijkt alleen al uit onze resultaten. We houden bij het opstellen van een financieringsplan rekening met jouw persoonlijke situatie, zoals privé uitgaven en inkomsten. Een financieringsplan maak je niet alleen voor de onderneming als geheel. Ook investeringen in een nieuwe productielijn, het investeren in een nieuw product, huisvesting of personeel nemen we op in het financieringsplan. Voor al deze zaken hebben wij de financiële specialisten in huis die je bijstaan bij de ontwikkeling van je plan.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Financiering

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Een bedrijfsidee kan nog zo veelbelovend zijn, het moet allemaal wel betaald worden.

Financieringsplan

Een goed financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het is een hulpmiddel waarmee je voor jezelf bepaalt of je ondernemingsplan financieel haalbaar is. Ook gebruik je het voor het aanvragen van financiering. Solvid Ondernemen helpt bij het in kaart brengen van je financiën. 

Financieringscan

Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van ALLE mogelijke financieringsvormen voor bedrijven, halen we hoge scoringspercentages. Sinds 2002 slaagt Solvid Ondernemen er vrijwel altijd in om een bedrijfslening voor haar klanten te krijgen.Ons slagingspercentage ligt op 89% ! 

Microkrediet

Microkrediet, ook wel microfinanciering genoemd, wordt sinds 2009 aangeboden in Nederland. Solvid Ondernemen ondersteunt al sinds die tijd zowel startende- als bestaande ondernemers met hun financieringsaanvraag voor deze kredieten. 

Ondernemerskrediet

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom.

Alternatieve financiering

Alternatieve financiering is een verzamelterm voor alle financieringsvormen die niet bancair zijn. Voor veel ondernemers is de logische eerste stap bij een financieringsbehoefte nog steeds de bank. De rol van banken is echter veranderd in het huidige dynamische financieringslandschap.

Bedrijfslening

Als je op zoek bent naar een bedrijfslening dan ben je bij Solvid Ondernemen aan het juiste adres. Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven halen we hoge scoringspercentages.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl