Ontmoet het Solvid team

Wij willen dat jouw onderneming een succes wordt! Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Wij bieden maatwerk en kijken welke hulp jij (op dit moment) het beste kunt gebruiken. Uit ervaring weten we waar de belangrijkste knelpunten zitten voor een ondernemer. Onze adviseurs komen graag bij jou thuis langs. In verband met het coronavirus zijn de afspraken enkel (tijdelijk) digitaal.

Pedro van Helden

Senior Adviseur/Directeur

Ik ben Pedro van Helden, opgegroeid in het zuiden van het land en tijdens mijn studententijd naar Tilburg gekomen. Daar heb ik een studie bedrijfseconomie en fiscale economie gevolgd. Tijdens mijn studententijd heb ik mijn eerste bedrijf opgezet. Na het behalen van mijn master Strategic Management (2010) heb ik Solvid Ondernemen overgenomen en mijn eerste bedrijf verkocht.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden, waarbij uit eten en het nuttigen van een lekker drankje vaak centraal staan. Tevens sport ik veel. Denk hierbij aan voetbal, tennis, squash, padel, krav maga, skiën en fitness.

Binnen Solvid Ondernemen werk ik als adviseur en ben ik als directeur ook verantwoordelijk voor de nodige managementtaken. Het leukste om te doen blijft voor mij het coachen van ondernemers. Mijn kracht ligt in onze zelfontwikkelde methode, waarbij wij onze klanten leren hoe zij zelf aan nieuwe klanten kunnen komen. Met deze unieke methode boeken wij altijd resultaat. Deze methodiek is ook terug te vinden in mijn boek ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’ wat ik recentelijk heb gepubliceerd. Ik ben erg trots dat mijn boek de #1 positie binnen managementboeken heeft behaald.

Wat Solvid uniek maakt? Onze persoonlijke aanpak! Daarbij kijken we niet naar uren, maar écht naar onze klant. Onze klant staat altijd centraal en we stoppen pas als onze klant 100% tevreden is. Wij doen alles voor succesvol ondernemerschap.

Pieter Velings

Senior Adviseur/Financieel Directeur

Mijn naam is Pieter Velings. ‘Ik woon samen met mijn vriendin Mariëlle en twee zoontjes Stef en Lex in Someren. Na mijn studie bedrijfseconomie in Tilburg ben ik in 2010 aan de slag gegaan bij Solvid Ondernemen.

In mijn huidige functie als financieel directeur onderhoud ik contact met onze opdrachtgevers, stuur ik ons team aan en vervul ik managementtaken binnen ons bedrijf. Daarnaast ben ik zelf ook actief als senior adviseur.

Als adviseur heb ik ruim tweeduizend bedrijven voorbij zien komen met een grote diversiteit aan activiteiten. Deze (startende) ondernemers begeleid ik van a tot z in hun onderneming. Speerpunten liggen bij het vinden en binden van klanten (middels onze unieke methodiek!) en de financiële consequenties van het ondernemerschap. Ik kan mijn analytisch vermogen en mijn affiniteit met de financiële aspecten van het ondernemerschap perfect in deze functie kwijt.

Een specialisme binnen ons bedrijf is het begeleiden van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt richting hun eigen onderneming. Het geeft me energie om mensen met een fysieke of psychische uitdaging te ondersteunen richting succes in hun eigen bedrijf. Het coachende aspect en de aandacht voor de persoon achter de onderneming zijn hierbij onmisbaar.

In het dagelijks leven gaat de meeste tijd naar mijn gezin. Daarnaast ben ik fanatiek hardloper en voetbal ik zowel op het veld als in de zaal. Ook fluit ik op zaterdag mijn wedstrijdje bij de jeugd.

Richard Janssen

Senior Adviseur/Commercieel Directeur

Ik ben Richard Janssen, geboren in Nijmegen, getrouwd en heb samen met mijn vrouw drie geweldige kinderen. Ik ben in 1983 begonnen in het bedrijfsleven waar ik uiteindelijke operationeel leiding heb mogen geven in grote organisaties in de fashion & retail industrie. Hierna ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen. Dankzij een samenwerking kwam ik met Solvid Ondernemen in aanraking. Sindsdien ben ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij Solvid Ondernemen.

Door mijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, mijn energieke persoonlijkheid en mijn ervaring ben ik voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar een gezellig café om bij te praten en een biertje te drinken. Daarnaast ben ik in de zomer vaak te vinden op een warm eiland waar ik het leuk vind de wateren te verkennen met een bootje. Het bourgondische culinair genieten is iets wat daarnaast ook zeker niet mag ontbreken. Daarnaast liggen mijn interesses voornamelijk op het gebied van autosport en watersport.

Dennis Stad

Senior Adviseur

Ik ben Dennis Stad, geboren in Den Haag en woonachtig in België. Vanaf mijn eerste functie tot vandaag lopen bedrijven en mensen als een rode draad door mijn activiteiten. Van internationale functies binnen de financiële wereld, waar ik bedrijven analyseerde, adviseerde en teams begeleidde, naar een managementfunctie binnen de wereld van recruitment tot een HR Business Partner bij een Zwitserse riviercruisemaatschappij waar de persoonlijke ontwikkeling centraal stond.  Al deze ervaringen mag ik bij Solvid Ondernemen inzetten om ondernemers bij te staan in het behalen van hun doel: succesvol ondernemerschap. Niets is mooier dan de ondernemer te zien groeien in het traject naar dat doel. Maar ook de voldoening die wij samen uit ons partnerschap halen is voor mij een grote drijfveer.  Dat is waar ik elke keer voor ga en elke ondernemer wil laten beleven.

Met een sterk fundament onder jouw onderneming zoals structuur, planning, overzichtelijke administratie en duidelijke kennis van de afzetmarkt is er meer ruimte voor focus op klanten, kwaliteit, service en omzet.

In mijn vrije tijd ben ik trainer van JO19 en technisch adviseur bij de voetbalvereniging. Daarnaast ga ik graag wandelen, denk daarbij aan de Nijmeegse 4daagse. Genieten met familie, vrienden en mijn hond en het verslinden van boeken en magazines met economische, historische of psychologische inhoud zijn activiteiten waar ik ook veel plezier uit haal.

Anne de Ruijter

Adviseur

Ik ben Anne de Ruijter, een Bredanaar in hart en nieren, met het lef om in Tilburg te werken. Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als adviseur. Ik begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een gezonde onderneming. Hierbij zoeken we samen naar datgene dat hen energie geeft en van daaruit maken we hun dromen realiteit.

Na mijn studie International Event, Music and Entertainment Studies – Communicatie, ben ik gaan werken voor een verkeersadviesbureau. In deze functie had ik voornamelijk organisatorische en communicatieve werkzaamheden en  stuurde ik ook werkstudenten aan die verkeersonderzoeken voor ons uitvoerden. Dit bleek niet helemaal mijn wereld te zijn. Ik werk graag met mensen en krijg energie van betekenisvolle samenwerkingen. Het was tijd voor iets anders en zo kwam Solvid Ondernemen op mijn pad.

Ik ben gek op muziek, geen dag is compleet zonder. Ik ga graag naar optredens en luister het liefst naar vinyl. Daarnaast breng ik mijn tijd door met vrienden en familie. Samen een drankje in de stad of gewoon lekker Netflixen op de bank. Met zo’n sportief team als dat van Solvid Ondernemen, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Twee keer in de week ben ik op het hockeyveld te vinden, om zo naast al dat bankhangen toch in beweging te blijven.

Het klinkt misschien cliché, maar ik ben ervan overtuigd dat succesvol ondernemen start bij de ondernemer zelf. Wanneer jij passie voelt voor hetgeen dat je doet, ben je al halverwege. Mijn tip is daarom ook; blijf dichtbij jezelf. Zorg er daarnaast voor dat je structuur aanbrengt. Leg een goed fundament en houd je administratie vanaf het begin af aan goed bij. Ben je zelf niet goed met cijfers? Besteed het dan vooral uit aan een boekhouder.

Inge Jansen

Adviseur

Ik ben Inge Jansen, geboren en getogen in een klein dorpje in Brabant waar ik nu nog steeds woon. Om te ontspannen wandel ik graag en geniet ik van de mooie natuur. Regelmatig sta ik met vrienden op de tennisbaan of padelbaan. Ook ben ik groot fan van gezelschapsspelletjes waaronder Weerwolven en Duizenden. 

Bij Solvid Ondernemen werk ik als adviseur en adviseer ik startende ondernemers bij het opzetten van een financieel haalbare onderneming. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in e-commerce, marketing en (digitale) communicatie. Door mijn brede ervaring als medewerker, supervisor en manager in diverse branches kan ik mezelf goed inleven in de vraagstukken van onze klanten. Ik ben positief en enthousiast ingesteld en denk in mogelijkheden en kansen.

Ik werk met veel plezier bij Solvid Ondernemen, omdat de persoonlijke gesprekken met ondernemers interessant en afwisselend zijn. Geen enkele ondernemer is hetzelfde en het vakgebied is continu in ontwikkeling. Een gecoachte ondernemer is erg dankbaar, en dat is waarom ik als mensen-mens elke dag weer met een voldaan gevoel naar bed ga. 

Kim Steehouder

Office Manager

Ik ben Kim Steehouder, opgegroeid in Noord Brabant en woonachtig in Tilburg. Aan de Avans Hogeschool heb ik de opleiding Marketing en Management gevolgd. In de bank- en verzekeringssector heb ik ervaring opgedaan als adviseur waarbij ik het contact met mensen enorm leuk vond. Het adviseren en helpen van mensen geeft mij veel energie.

In mijn vrije tijd doe ik graag met mijn vrienden en familie een hapje en een drankje. Ook houd ik van shoppen, dagjes weg en een lekker avondje Netflixen op de bank. Om de hapjes en drankjes te compenseren ben ik in wisselende mate te vinden in de sportschool.

Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als Office Manager en houd ik mij bezig met het reilen en zeilen op kantoor. Ik vind het leuk om dingen te regelen en te organiseren en ik ondersteun mijn collega’s graag bij de begeleidingstrajecten van startende ondernemers.

Het hechte team van Solvid Ondernemen zorgt voor mij voor een fijne werkomgeving. Met dit team zetten we de startende ondernemers graag centraal.

Ronald Both

Adviseur

Ik ben Ronald Both, geboren en getogen Noord-Hollander en samen met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Akersloot. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Sporten (en kijken naar) doe ik graag, evenals werken in de tuin en ook op een terrasje.  Ik kan ontzettend genieten van een avondje met familie of vrienden thuis aan de keukentafel onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Voor Solvid Ondernemen ben ik in Noord-Holland en Friesland werkzaam als adviseur en begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een succesvolle onderneming.  Ik heb ruime ervaring met het coachen en begeleiden van mensen die de weg naar het ondernemerschap op willen of hun onderneming een stap verder willen brengen. Mijn passie? Samen op onderzoek gaan naar datgene wat
er is, maar nog niet helemaal goed uit de verf komt en daar vervolgens concrete stappen in
zetten.

Mijn kracht zit in het enthousiasmeren en stimuleren van mensen en zo belemmerende overtuigingen te relativeren. De grootste voldoening haal ik uit dankbare en tevreden klanten.

De persoonlijke aanpak van Solvid Ondernemen, waarbij we de klant voorop stellen en niet kijken naar uren, is de reden geweest dat ik de stap heb genomen om Solvid Ondernemen ook in Noord-Holland en Friesland te introduceren.   

Valerie Bollen

Adviseur

Hi, mijn naam is Valerie Bollen en van origine ben ik een echte Eindhovense. Dankzij mijn studie International Hotel Management in Breda ontstond mijn passie voor wijn en bloeide mijn interesse in buitenlandse talen en culturen verder op. Ik bracht een halfjaar door vlakbij Parijs om in een hotel te werken en later ben ik Amsterdam ingedoken om de Master ‘Entrepreneurship & Management in the Creative Industries’ te volgen. Omdat ik al jarenlang een grote fascinatie had voor Japan en de Japanse cultuur besloot ik hierna om als backpacker op avontuur te gaan in Azië. Daarna verhuisde ik naar Kopenhagen, waar ik aan de slag ging bij een modemerk en me op de Deense taal stortte (hoe verzin je het?!).

Na jaren van reizen en verhuizen besloot ik om in 2018 te remigreren en zo belandde ik in Tilburg. Datzelfde jaar richtte ik Wine Sessions op en onder deze naam geef ik wijnsessies aan huis en op kantoor. Dat vind ik fantastisch om te doen, want samen wijnproeven is altijd een feestelijke aangelegenheid en het brengt mensen nader tot elkaar. Daarnaast ben ik lid van de Brabantse Wijnsociëteit en breng ik mijn dinsdagavonden door met wijnliefhebbers en experts uit de regio om de mysteries van het wijnproeven te ontrafelen. Momenteel volg ik overigens ook de Level 4 Diploma Course aan de Wine & Spirit Education Trust; de vooropleiding van het Master of Wine traject.

Voordat ik met Wine Sessions startte werd ik al jaren geboeid door ondernemers. Het zijn mijn favoriete soort mensen vanwege hun creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Ik werk dan ook met veel passie als ondernemersadviseur bij Solvid Ondernemen. Wat ik erg inspirerend vind, is dat we oprecht kijken naar wat iemand wél kan en onderzoeken hoe diegene zijn kennis en vaardigheden op een effectieve manier kan inzetten. Ons gezamenlijke doel? Hen laten stralen als succesvolle ondernemers binnen hun vakgebied.

Jan-Douwe Baijens

Adviseur

Mijn naam is Jan-Douwe Baijens, geboren en getogen in Noord-Brabant en samenwonend met mijn vriendin nabij Den Bosch. 

Sinds 2011 ben ik actief bezig met marketing en communicatie. Een interesse, later een passie, die ontstaan is op de basisschool waar ik al wist dat ik later ‘reclame ontwerper’ wilde worden. Deze passie heb ik vertaald door de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen te volgen voor de juiste basis. Vervolgens heb ik via de opleiding Communication & Multimedia Design creatief, ‘out of the box’ en innovatief te leren denken over de inzet van media en communicatiemiddelen. ‘Deze kennis heb ik ten slotte, met een zelfstudie merkstrategie, samengebracht in een
functie als zelfstandig marketing met een specialisatie in merkontwikkeling. 

In de periode als zelfstandig marketeer heb ik voor een grote diversiteit aan klanten gewerkt. Variërend van vloggers tot en met bedrijven in de bouwsector. Hierdoor heb ik een breed inzicht ontwikkeld in de kansen en mogelijkheden binnen vrijwel alle sectoren. ‘Het werkplezier dat ik door deze diversiteit ervaar, is de drijfveer voor mijn werk als adviseur bij Solvid Ondernemen. 

In mijn vrije tijd lukt het me niet om marketing los te laten, waardoor ik regelmatig met mijn neus in de marketingboeken te vinden ben. Naast lezen sport ik graag. Wanneer de avond- of middaguren het toelaten ben ik dan ook regelmatig te vinden in de sport- en kickboksschool.

Diewertje Martherus

Administratief medewerker

Mijn naam is Diewertje Martherus, woonachtig in Kaatsheuvel samen met mijn vriend en dochtertje. Na mijn schoolcarrière ben ik het bedrijfsleven ingestapt en mezelf ontwikkeld op meerdere vlakken. Op die manier ben ik erachter gekomen dat administratieve taken hetgeen is wat mij voldoening geeft. Structurele oplossingen zoeken en vervolgens ervoor zorgen dat mijn collega’s fijn met hun werkzaamheden aan de slag kunnen, is iets wat mij een boost geeft. Nadenken over toekomstgerichte onderwerpen op het gebied van klantenadministratie, houdt mij scherp. Het beheer van de klantenadministratie, contact met klanten, maar ook met mijn collega’s, spreekt mij enorm aan in de functie bij Solvid Ondernemen.

Omdat ik woonachtig in Kaatsheuvel ben, ben ik veelal in de Efteling te vinden met mijn vriend en dochtertje om een lekkere wandeling te maken. Maar ook geniet ik volop van een lekker etentje en drankjes met vrienden en familie. Ook vind ik het leuk om de laatste mode trends in de gaten te houden, dus shop ik ook regelmatig online. Als ik even aan niets wil denken, ga ik kickboksen met een vriendin. Zo compenseer ik de lekkernijen en blijf ik fit, zowel lichamelijk als mentaal. 

Bij Solvid Ondernemen zorg ik voor een overzichtelijke klantenadministratie en ondersteun ik het Office Management. Geen dag is hetzelfde en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Bij Solvid Ondernemen is het echt één team en één taak! 

Hans Maillé

Adviseur

Mijn naam is Hans Maillé en woon met mijn vrouw en drie kids in Esbeek (Noord-Brabant). Én niet te vergeten, onze hond Rebbel is een belangrijke spil in de familie.

In mijn vrije tijd vind ik het enorm leuk om een potje te tennissen en sinds een jaar ben ik helemaal verkocht aan padellen. Ook bemoei ik me graag met het jeugdbestuur van onze plaatselijke voetbalvereniging, ik vind het leuk om hier, met en voor kinderen, allerlei activiteiten te organiseren. Verder ben ik een groot wieler(kijk)fan.

Door mijn ruime ervaring met het begeleiden van ondernemers, met name in Retail land, weet ik (startende) ondernemers te begeleiden en coachen bij het opzetten van een gezond bedrijf. Dit doe ik door goed te luisteren, mee te denken en tools mee te geven zodat jij als ondernemer je ondernemersdroom kunt verwezenlijken.

Ik ben trots dat ik mijn passie en expertise bij Solvid Ondernemen over mag brengen aan jou als toekomstige ondernemer.

Fleur van Melick

Adviseur

Mijn naam is Fleur van Melick. Ik ben geboren en getogen in het altijd gezellige Tilburg, waar ik nog steeds woonachtig ben. Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail Management ben ik als junior adviseur begonnen bij Solvid Ondernemen. De combinatie van zowel het bezig zijn met ondernemerschap als mensen helpen hun droom te verwezenlijken is me zó bevallen, dat ik ben blijven plakken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden en familie te vinden (op het terras) met een lekker hapje en een drankje. Verder ga ik graag op stap, maar ik kan ook genieten van een lekker avondje op de bank met een goede serie. Omdat ik vorig jaar na mijn tien jaar durende hockey ‘carrière’ ben gestopt, probeer ik alle bourgondische gezelligheid nu te compenseren in de sportschool. Ook ben ik jaarlijks met familie op de skipistes te vinden voor een weekje gezelligheid.

Al vanaf jongs af aan vind ik het ondernemerschap interessant. De passie die mensen in een onderneming stoppen om daarmee hun droom te verwezenlijken blijft mij intrigeren. Bij Solvid Ondernemen mag ik deze gepassioneerde mensen elke dag helpen om hun ondernemersdroom werkelijkheid te maken. Door het aanstekelijke enthousiasme van klanten leer ik elke dag meer over het ondernemerschap.

Mijke Paulusse

Adviseur

Mijn naam is Mijke Paulusse en ik ben opgegroeid in Eersel, in de buurt van Eindhoven. Mijn ouders komen beiden uit Tilburg en ondanks dat ik daar niet ben opgegroeid, voelt dat toch als mijn roots.  Na een aantal omzwervingen via Australië, Frankrijk, Eindhoven en de Veluwe, ben ik sinds kort weer neergestreken in het Brabantse land, wat echt voelt als thuiskomen. Samen met mijn hond Bram en twee katten geniet ik nu van Oisterwijk en de prachtige omgeving. Een gezellige beestenboel!

De dingen die ik belangrijk vind in het leven zijn authenticiteit, een ruime blik, doen waar je blij van wordt, creativiteit en inspiratie. Om mezelf hierin tegemoet te komen, lees ik in mijn vrije tijd graag boeken over het ondernemerschap, spiritualiteit en romans, of kijk ik een serietje en rijd motor. Ook ga ik graag de natuur in met m’n hond en vind ik het fijn om met vrienden een hapje en een drankje te doen en over het leven te filosoferen.

Na mijn studie die gericht was op ondernemerschap en management, zijn er nog vele trainingen, cursussen, opleidingen en leuke banen gevolgd. De rode draad in mijn werkende leven is altijd de ontwikkeling van mensen en het professionaliseren van bedrijven, geweest. Bijna tien jaar geleden ben ik voor mezelf gestart en heb ik alle fouten gemaakt die je als startende ondernemer kunt maken. En precies dat vind ik zo leuk aan mijn werk bij Solvid Ondernemen, dat je de ondernemers een zetje in de goede richting kunt geven en dat we doorgaan totdat hun succes is behaald! Ik haal echt energie uit het feit dat ik een bijdrage lever aan iemands leven door hen te begeleiden bij het ondernemerschap en zo hun dromen te realiseren. Het moment dat iemand steeds meer vertrouwen in zichzelf krijgt en hun ogen gaan glimmen als ze over hun eigen bedrijf vertellen, is onbetaalbaar. 

Brieck Somers

Adviseur

Ik ben Brieck Somers, opgegroeid in Etten-Leur en sinds mijn studententijd woonachtig in Tilburg. Na mijn master Economic & Consumer Psychology, heb ik namens Google marketingbureaus ondersteund bij hun online marketingstrategie en het genereren van meer omzet. Daarna heb ik een IT-recruitmentkantoor mee helpen opzetten, waar ik eindverantwoordelijk voor was. Hier heb ik alle ins en outs geleerd over software en data, waardoor ik me inmiddels van binnen ook een stukje IT’er voel.

Naast mijn werk combineer ik graag het nuttigen van culinaire lekkernijen met het compenseren daarvan. Anders gezegd eet en drink ik graag, maar ben ik ook veel met crossfit bezig om de caloriebalans enigszins gelijk te houden. Voeding en bewegen spelen dus ook een grote rol in mijn bestaan.

Met behulp van mijn kennis van consumentenpsychologie, online strategie en ervaring binnen verschillende sectoren, ga ik als adviseur binnen Solvid Ondernemen startende ondernemers coachen richting het opzetten van hun eigen bedrijf! Het leukste hieraan vind ik het helpen van mensen, zodat zij hun droom kunnen waarmaken. 

Roelanda Pichel

Adviseur

Mijn naam is Roelanda Pichel en ik woon in De Betuwe met mijn man, 3 kinderen en hondje. In mijn vrije tijd loop ik regelmatig lekker buiten, ga ik uit eten met vrienden of ontdek ik in het weekend een leuke stad in Nederland of België. Tijdens mijn vakanties reis ik graag met een backpack over de wereld.

Mijn ‘roots’ liggen in de beauty branche. Ik heb meerdere kapsalons geopend, succesvol gemaakt en uiteindelijk weer verkocht. Daarnaast werkte ik als business coach. Samen met de ondernemer maakten we een plan om hun onderneming nog succesvoller te maken. Trainingen en coaching in ondernemersvaardigheden, leidinggeven, communicatie en sales maakten de ondernemingen weer gezond zodat ze weer konden doorgroeien.

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer vind ik het coachen van (startende) ondernemers ontzettend leuk. Ik denk graag mee, zie kansen, weet mensen te enthousiasmeren en te motiveren om een optimaal resultaat neer te zetten. Hoe kan iets wél , is mijn levensmotto.

Daarom werk ik graag bij Solvid Ondernemen. Samen met de klant onderzoeken wat wél kan en hoe we de kennis en vaardigheden van de klant zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. De persoonlijke aanpak en oprechte aandacht voor de klant is waarom ik iedere dag weer met plezier aan het werk ga.

Coert van Gogh

Financieel Adviseur

Op 27 mei 2011 is Akso Administratie opgericht, die door Coert wordt geleid. Dit administratiekantoor is gevestigd in hetzelfde pand als Solvid Ondernemen. Door de nauwe samenwerking kan Solvid Ondernemen een completer dienstenpakket aanbieden aan (potentiële) klanten en is de slagkracht van beide ondernemingen duidelijk toegenomen. Door Coert in huis te halen zijn de communicatielijnen tussen de afdelingen beduidend korter en efficiënter geworden, nu de afhankelijkheid van externe adviseurs is weggenomen.

Etienne van Leemput

Verzekeringsadviseur

Etienne is onze verzekeringsman. Met zijn dienstverlening in house, maar in een aparte onderneming HM Verzekeringen, kan Solvid Ondernemen een nog breder scala aan adviezen geven en helpen ondernemers geld te besparen.