Marketingplan

Wil jij nieuwe klanten?

Marketing klinkt voor sommige mensen misschien als een ver-van-je-bed-show, maar wij zullen je laten zien dat dit niet het geval is. Marketing is namelijk voor iedere onderneming een middel om meer klanten te werven, ongeacht omvang van de onderneming. Wij benaderen marketing vanuit een aantal pijlers die cruciaal zijn voor jouw onderneming.

We kunnen ons haast geen wereld meer voorstellen zonder internet, veel mensen zijn tegenwoordig erg afhankelijk van hun op internet aangesloten computer, laptop, telefoon of tablet. Deze ontwikkeling heeft ook zijn weerslag op het gedrag van consumenten. Websites en sociale media zijn namelijk een belangrijk referentiekader geworden waarmee mensen de expertise van een onderneming bepalen. Het is daarom belangrijk om de kennis en kunde over de werkzaamheden via deze kanalen uit te dragen. Het gebruik van deze media draagt daarnaast bij aan de naamsbekendheid van de onderneming en de ondernemer. Digitale kanalen kunnen door bedrijven worden aangewend om potentiële klanten op een eenvoudige manier te benaderen. Op deze manier staat je onderneming dichtbij de klant en kun je sneller adequaat inspelen op veranderende behoeftes en wensen van de klant. Het internet is dus ook een belangrijk platform geworden voor bedrijven. Solvid Ondernemen speelt hierop in tijdens het begeleiden en adviseren van ondernemers.

SOM Methode

De SOM methode is een methode die de promotie van een onderneming benaderd. De SOM methode is een door Solvid Ondernemen zelf ontwikkelde, en wetenschappelijk onderbouwde methode. De essentie van deze methode is dat je als ondernemer te allen tijde de verwachtingen van (potentiële) klanten overtreft. Wij zijn dermate overtuigd van onze methode dat wij jou als ondernemer klanten garanderen wanneer je de SOM methodiek goed hanteert.

Onweerstaanbaar Ondernemen

Onweerstaanbaar Ondernemen is het nieuwe boek van Pedro van Helden, één van onze ondernemersadviseurs, waarin hij al zijn kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap heeft gestopt. Als #1 bestseller binnen de managamentboeken helpt het ondernemers gegarandeerd aan meer klanten. Het zit bomvol praktische tips gebaseerd op no-budget marketing. Het boek geeft jou de handvaten om jezelf te ontwikkelen tot een excellente ondernemer. Meer weten? Ga naar https://sparreo.nl/boek/.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Ondernemen

Wij begeleiden jaarlijks zo’n 400 startende en gevestigde ondernemers in het ondernemerschap. We coachen ondernemers op alle facetten van het ondernemenschap. Het starten van een onderneming gaat namelijk veel verder dan alleen een mooi financieel plaatje.

Begeleiding start

Leuk, het enthousiasme en de gedrevenheid die als ondernemer hebt. Een eigen bedrijf starten, een lang gekoesterde droom. Maar hoe word ik een succesvolle ondernemer? Waar moet ik allemaal aan denken? En wat moet ik juist niet doen?

Ondernemingsplan

Jouw succesvolle carrière als ondernemer begint met het schrijven van een duidelijk ondernemersplan waarin alle facetten van je onderneming staan beschreven. Dit plan is een belangrijke voorbereiding om goed van start te gaan.

Marketing plan

Marketing klinkt voor sommige mensen misschien als een ver van je bed show, maar wij zullen je laten zien dat dit niet het geval is. Marketing is namelijk voor iedere onderneming een middel om meer klanten te werven, ongeacht omvang van de onderneming.

Ondernemerstest

Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemersscan. In ongeveer een kwartier tijd vul je 111 vragen in. Denk niet te lang over de vragen na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout, het helpt jouw zelfinzicht te vergroten.

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl