Medewerkers

Onze medewerkers

Ons doel is te allen tijde dat jouw onderneming een succes wordt. Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. Uit ervaring weten we waar de belangrijkste knelpunten zitten voor een ondernemer. Onze adviseurs reizen door heel het land en komen graag bij je langs.

Pedro van Helden

Pedro van Helden

Ondernemerscoach/ Directeur

Ik ben Pedro van Helden, opgegroeid in het zuiden van het land en tijdens mijn studententijd naar Tilburg gekomen. Daar heb ik een studie bedrijfseconomie en fiscale economie gevolgd. Tijdens mijn studententijd heb ik mijn eerste bedrijf opgezet. Na het behalen van mijn master Strategic Management (2010) heb ik Solvid Ondernemen overgenomen en mijn oude bedrijf verkocht.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden, waarbij uit eten en het nuttigen van een lekker drankje vaak centraal staan. Tevens sport ik veel. Denk hierbij aan voetbal, tennis, squash, padel, krav maga, skiën en fitness.

 Binnen Solvid werk ik als ondernemerscoach en ben ik als directeur ook verantwoordelijk voor de nodige managementtaken. Het leukste om te doen blijft voor mij het coachen van ondernemers. Zelf heb ik mij gespecialiseerd in een eigen ontwikkelde methodiek waarbij wij onze klanten leren hoe zij zelf aan klanten kunnen komen. Daar ligt mijn uitdaging. Met deze unieke methode boeken wij altijd resultaat.

 Waar ik op trots op ben als ik aan Solvid denk? Onze persoonlijke aanpak waarbij wij niet naar uren kijken maar echt naar onze klant. Deze staat altijd centraal en we helpen hem dan ook altijd totdat hij 100% tevreden is. Wij doen alles voor succesvol ondernemerschap!

Pieter Velings

Pieter Velings

Senior Consultant

In 2010 ben ik bij Solvid Ondernemen gestart als junior consultant. In deze periode heb ik me bezig gehouden met het schrijven van bedrijfsplannen en het individueel begeleiden van ondernemers met een financieringsbehoefte. Door de jaren heen ben ik me steeds meer bezig gaan houden met het individueel coachen en begeleiden van ondernemers. Inmiddels ben ik senior consultant en ben ik verantwoordelijk voor de communicatie met opdrachtgevers en beheer ik een eigen klantenportefeuille.

Achtergrond:
Na mijn VWO diploma te hebben behaald ben ik gestart met een opleiding bedrijfseconomie. Na het behalen van mijn bachelor kreeg ik de kans om te starten als junior consultant bij Solvid Ondernemen.

Interesse:
Mijn interesses liggen voornamelijk op het sportieve vlak. Ik voetbal zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast ben ik actief als jeugdscheidsrechter. Ook houd ik van hardlopen en wielrennen. In het weekend vind ik het gezellig en belangrijk tijd door te brengen met mijn gezin en met vrienden.

Richard Janssen

Richard Janssen

Senior Consultant

Om op niveau effectief te kunnen coachen is kennis van ondernemerschap, management, leidinggeven en verantwoordelijk zijn voor een organisatie van essentieel belang. Met dertig jaar ervaring in de (fashion) retail als manager, directeur en zelfstandig ondernemer en door mijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, mijn energieke persoonlijkheid en mijn ervaring ben ik voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Dennis Stad

Dennis Stad

Senior Consultant

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Ik heet Dennis Stad en mijn leeftijd is 48 jaar. Geboren in Rotterdam maar getogen in Den Haag. Hierna heb ik op vele plekken gewoond waarvan de laatste jaren net over de grens bij Galder, in het Belgisch dorpje Meersel-Dreef samen met mijn vriendin Renee, de hond Bella en de kat Teddy. Heb mij jarenlang actief bezig gehouden met (zaal)voetbal maar de laatste jaren verslaafd geraakt aan lange afstand wandelen waarvan het meeste bekende evenement uiteraard de Nijmeegse 4-daagse is. Hiernaast ben ik nog voetbaltrainer van een jeugdvoetbalteam.

Hoe zag je carrière er tot nu toe uit? 
Ik begon mijn carrière in de bankwereld bij ABN AMRO waar ik alle aspecten van bankieren heb geleerd, hierna nog bij verschillende banken in buitenland gewerkt als beleggings- / investeringsspecialist. Vervolgens de boel omgegooid en actief geweest als manager bij een recruitmentbureau en vervolgens als projectmanager / HR Consultant voor een buitenlandse, internationaal actieve onderneming. In alle activiteiten was de focus altijd gericht op de processen en ontwikkelingen binnen een onderneming , maar zeker in het laatste jaar veel meer bezig geweest met ‘de mens in een onderneming’ en de kansen die zelfontplooiing biedt. Niet enkel voor het individu zelf maar ook voor de onderneming.

Wat is jouw expertise? Waar blink jij in uit? 
Ik durf te zeggen dat door mijn ruime ervaring in het analyseren van bedrijven, afdelingen, teams en mensen er snel zichtbaar kan worden gemaakt waar de aandachtspunten zitten. Mijn analytische vaardigheden in combinatie met snel kunnen schakelen resulteren in een efficiënte, transparante aanpak van elke uitdaging. Het brede netwerk in binnen- en buitenland van relaties toont ook aan dat ik makkelijk samenwerkte met verschillende soorten ondernemingen maar vooral ook met verschillende soorten mensen. Ik combineer een zeer brede kennis met een manier van aanpak die altijd de mens centraal stelt en zorgt voor een natuurlijke, vertrouwelijke samenwerking.

Waar haal je je energie en inspiratie vandaan? 
Zoals al eerder aangegeven haal ik mijn positieve energie in het begeleiden en helpen ontplooien van mensen. Hoe meer ik daarin mijn rol mag spelen hoe meer energie er vrijkomt. Deze energie kan dan weer omgezet worden naar nog meer intense coaching en begeleiding van mensen. Mijn inspiratie haal ik uit persoonlijke ontwikkelingen, inzichten en ervaringen die mij deden besluiten mij fulltime te willen richten op ondernemerscoaching

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst bij Solvid Ondernemen? 
Ik denk dat het sleutelwoord “Ontwikkelen“ is . Voor mij betekent dit (nog meer )een specialist te worden op dit vakgebied én met betrekking tot Solvid Ondernemen hoop ik onze onderneming mee te helpen aan haar voortdurende ontwikkeling om een kennis- en adviescentrum voor (startende) ondernemers te zijn. De grootste ambitie is om elke (aankomende) ondernemer succesvol te begeleiden in zijn persoonlijke en/of zakelijke ontwikkelingen. Wanneer deze ondernemer jaren later nog steeds dankbaar is voor de bijdrage die wij als Solvid Ondernemen hebben geleverd dan kunnen wij concluderen dat de eerste twee genoemde ambities ook gerealiseerd zijn.

Renzo Pereira

Renzo Pereira

Consultant

In december 2018 ben ik bij Solvid Ondernemen gestart als consultant. In deze rol ga ik me bezig houden met het individueel begeleiden van (startende) ondernemers. Zelf kom ik uit een ondernemende familie en heb ik de afgelopen jaren gezien hoe veel er op je af kan komen als ondernemer. Ik vind het daarom ook erg leuk dat ik in alle aspecten van het ondernemerschap ondersteuning mag bieden.

Achtergrond:
Ik heb de bachelor International Business and Management afgerond aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in de richting van de marketing en financiële strategie van een organisatie. Na het behalen van mijn bachelor ben ik gaan werken als corporate recruiter bij een internationaal bedrijf, om zo meer inzicht te krijgen in de drijfveren van mensen om stappen te maken in hun carrière. Door deze ervaring ben ik een sparringpartner die zich makkelijk kan verplaatsen in de persoon tegenover mij, om zo tot de kern te komen. Nu ben ik werkzaam als consultant bij Solvid Ondernemen en is het mijn doel om klanten te helpen bij zijn/haar ondernemersdroom.

Interesse:
Mijn interesse ligt voornamelijk op het gebied van voetbal. Zelf heb ik een topsport achtergrond en volg ik aandachtig binnen- en buitenlandse wedstrijden. Daarnaast ben ik voetballer bij VV Dongen, waar we spelen in de landelijke 3e divisie. Verder vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met familie en vrienden op de dagen dat ik niet aan het voetballen ben.

Anne de Ruijter

Anne de Ruijter

Consultant

Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als Consultant. Ik begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een gezonde onderneming. Hierbij zoeken we samen naar datgene dat hen energie geeft en van daaruit maken we hun dromen realiteit.

Achtergrond:
Na mijn studie International Event, Music and Entertainment Studies – Communicatie, ben ik gaan werken voor een verkeersadviesbureau. In deze functie had ik voornamelijk organisatorische en communicatieve werkzaamheden, maar stuurde ik ook werkstudenten aan die verkeersonderzoeken voor ons uitvoerde. Dit bleek niet helemaal mijn wereld te zijn. Ik werk graag met mensen en krijg energie van betekenisvolle samenwerkingen. Het was tijd voor iets anders en zo kwam Solvid Ondernemen op mijn pad.

Interesse:
Ik ben gek op muziek, geen dag is compleet zonder. Ik ga graag naar optredens en luister het liefst naar vinyl. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met vrienden en familie. Samen een drankje in de stad of gewoon lekker netflixen op de bank. Met zo’n sportief team als dat van Solvid Ondernemen, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Twee keer in de week ben ik op het hockeyveld te vinden, om zo naast al dat bankhangen toch in beweging te blijven.

Inge Jansen

Inge Jansen

Consultant

Als Consultant begeleid en coach ik startende ondernemers bij het opzetten van een financieel haalbare onderneming. Het helpen van anderen geeft mij energie en vooral als diegene met zijn of haar passie bezig is.

Met mijn Communicatie en E-commerce achtergrond en ervaring als medewerker, supervisor en manager in diverse branches kan ik mezelf goed inleven in jouw vraagstukken. Ik ga jou helpen om jouw ideeën om te zetten naar een succesvolle onderneming. Ik ben positief en enthousiast ingesteld en denk in mogelijkheden en niet in problemen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de buitenlucht. Ik wandel graag met de hond, sta regelmatig op de tennisbaan en ik ben gek op gezelschapsspelletjes. Daarnaast begeleid ik een Statushouder uit Syrië met het leren van de Nederlandse taal.

Anneke Broers

Anneke Broers

Office Manager

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Solvid Ondernemen als Office Manager. Ik ben begonnen met een stage via een re-integratietraject. Na het afronden van dit traject mocht ik blijven. Ik vind het geweldig om met mensen om te gaan, de klanten te ontvangen en de drukke agenda’s te beheren. Ik benader ook nieuwe klanten en overtuig hen van de kwaliteit van Solvid Ondernemen. Ik kan dus wel zeggen dat ik het helemaal gevonden heb om te werken binnen Solvid. 

Interesse:
In mijn vrije tijd ga ik zwemmen zowel sportief als recreatief. Spelletjes doen met de kinderen en wandelen met Flip de hond. Ook uit eten gaan en af en toe een filmpje pakken behoren tot mijn favoriete bezigheden.

Coert van Gogh

Coert van Gogh

Financieel Adviseur

Op 27 mei 2011 is Akso Administratie opgericht, die door Coert wordt geleid. Dit administratiekantoor is gevestigd in hetzelfde pand als Solvid Ondernemen. Door de nauwe samenwerking kan Solvid Ondernemen een completer dienstenpakket aanbieden aan (potentiële) klanten en is de slagkracht van beide ondernemingen duidelijk toegenomen. Door Coert in huis te halen zijn de communicatielijnen tussen de afdelingen beduidend korter en efficiënter geworden, nu de afhankelijkheid van externe adviseurs is weggenomen.

Etienne van Leemput

Etienne van Leemput

Adviseur Verzekeringen

Etienne is onze verzekeringsman. Met zijn dienstverlening in house, maar in een aparte onderneming Verso Verzekeringen, kan Solvid Ondernemen een nog breder scala aan adviezen geven en helpen ondernemers geld te besparen.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Over ons

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. 

Medewerkers

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. 

 

Werkwijze

Van de kapper op de hoek tot het klus bedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. 

 

Begeleiding groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien? 
Wij helpen graag jouw ondernemerschap met de volgende stap.

 

Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

 

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met jou op.

Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl