Medewerkers

Onze medewerkers

Ons doel is te allen tijde dat jouw onderneming een succes wordt. Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. Uit ervaring weten we waar de belangrijkste knelpunten zitten voor een ondernemer. Onze adviseurs reizen door heel het land en komen graag bij je langs.

Pedro van Helden

Pedro van Helden

Ondernemerscoach/ Directeur

Ik ben Pedro van Helden, opgegroeid in het zuiden van het land en tijdens mijn studententijd naar Tilburg gekomen. Daar heb ik een studie bedrijfseconomie en fiscale economie gevolgd. Tijdens mijn studententijd heb ik mijn eerste bedrijf opgezet. Na het behalen van mijn master Strategic Management (2010) heb ik Solvid Ondernemen overgenomen en mijn oude bedrijf verkocht.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden, waarbij uit eten en het nuttigen van een lekker drankje vaak centraal staan. Tevens sport ik veel. Denk hierbij aan voetbal, tennis, squash, padel, krav maga, skiën en fitness.

Binnen Solvid werk ik als ondernemerscoach en ben ik als directeur ook verantwoordelijk voor de nodige managementtaken. Het leukste om te doen blijft voor mij het coachen van ondernemers. Zelf heb ik mij gespecialiseerd in een eigen ontwikkelde methodiek waarbij wij onze klanten leren hoe zij zelf aan klanten kunnen komen. Daar ligt mijn uitdaging. Met deze unieke methode boeken wij altijd resultaat. Deze methodiek is ook terug te vinden in mijn boek ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’ wat ik recentelijk heb gepubliceerd. Erg trots ben ik dat mijn boek de #1 positie binnen managementboeken heeft behaald. 

Waar ik trots op ben als ik aan Solvid denk? Onze persoonlijke aanpak waarbij wij niet naar uren kijken maar echt naar onze klant. Deze staat altijd centraal en we helpen hem dan ook altijd totdat hij 100% tevreden is. Wij doen alles voor succesvol ondernemerschap!

Pieter Velings

Pieter Velings

Senior Consultant/ Financieel Directeur

Mijn naam is Pieter Velings. Ik ben samen met mijn vriendin Mariëlle en twee zoontjes Stef en Lex woonachtig in Someren. Na mijn studie bedrijfseconomie in Tilburg ben ik in 2010 aan de slag gegaan bij Solvid Ondernemen.

In mijn huidige functie als operationeel directeur houd ik me bezig met het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, het aansturen van ons team van ondernemerscoaches en de managementtaken binnen ons bedrijf. Daarnaast ben ik zelf nog actief als ondernemerscoach- begeleider.

Als adviseur heb ik ruim tweeduizend bedrijven voorbij zien komen met een grote diversiteit aan activiteiten. Deze (startende) ondernemers begeleid ik van a tot z in hun onderneming. Speerpunten liggen bij het vinden en binden van klanten (middels onze unieke methodiek!) en de financiële consequenties van het ondernemerschap. Ik kan mijn analytisch vermogen en mijn affiniteit met de financiële aspecten van het ondernemerschap perfect in deze functie kwijt.

Een specialisme binnen ons bedrijf is het begeleiden van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt richting hun eigen onderneming. Het geeft me energie om mensen met een fysieke of psychische uitdaging te ondersteunen richting succes in hun eigen bedrijf. Het coachende aspect en de aandacht voor de persoon achter de onderneming zijn hierbij onmisbaar.

In het dagelijks leven gaat de meeste tijd naar mijn gezin. Daarnaast ben ik fanatiek hardloper en voetbal ik zowel op het veld als in de zaal. Ook fluit ik op zaterdag mijn wedstrijdje bij de jeugd.

Richard Janssen

Richard Janssen

Senior Consultant/ Commercieel Directeur

Ik ben Richard Janssen, geboren in Nijmegen, getrouwd en heb samen met mijn vrouw 3 geweldige kinderen. Ik ben in 1983 begonnen in het bedrijfsleven waar ik uiteindelijke operationeel leiding heb mogen geven in grote organisaties in de fashion & retail industrie. Hierna ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen waar ik door middel van een samenwerking me Solvid Ondernemen in aanraking ben gekomen. Vervolgens ben ik hier nu al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij Solvid Ondernemen.

Door mijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, mijn energieke persoonlijkheid en mijn ervaring ben ik voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar een gezellig café om samen met vrienden gezellig bij te praten en een biertje te doen. Daarnaast ben ik in de zomer vaak te vinden op een warm eiland waar ik het leuk vind de wateren te verkennen met een bootje. Het bourgondische culinair genieten is iets wat daarnaast ook zeker niet mag ontbreken. Daarnaast liggen mijn interesses voornamelijk op het gebied van autosport en watersport

Kim Steehouder

Kim Steehouder

Office Manager

Ik ben Kim Steehouder, opgegroeid in Noord Brabant en woonachtig in Tilburg. Aan de Avans Hogeschool heb ik de opleiding Marketing en Management gevolgd. In de bank- en verzekeringssector heb ik ervaring opgedaan als adviseur waarbij ik het contact met mensen enorm leuk vond. Het adviseren en helpen van mensen geeft mij veel energie.

In mijn vrije tijd doe ik graag met mijn vrienden en familie een hapje en een drankje. Ook houd ik van shoppen, dagjes weg en een lekker avondje Netflixen op de bank. Om de hapjes en drankjes te compenseren ben ik in wisselende mate te vinden in de sportschool.

Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als Office Manager en houd ik mij bezig met het reilen en zeilen op kantoor. Ik vind het leuk om dingen te regelen en te organiseren en ik ondersteun mijn collega’s graag bij de begeleidingstrajecten van startende ondernemers.

Het hechte team van Solvid Ondernemen zorgt voor mij voor een prettige werkomgeving. Met dit team zetten we de startende ondernemers graag centraal.

Dennis Stad

Dennis Stad

Senior Consultant

Ik ben Dennis Stad, geboren in Den Haag en woonachtig in België. Vanaf mijn eerste functie tot vandaag lopen bedrijven en mensen als een rode draad door mijn activiteiten. Van internationale functies binnen de financiële wereld, waar ik bedrijven analyseerde, adviseerde en teams begeleidde, naar een managementfunctie binnen de wereld van recruitment tot een HR Business Partner bij een Zwitserse riviercruisemaatschappij waar de persoonlijke ontwikkeling centraal stond.  Al deze ervaringen mag ik bij Solvid Ondernemen en Baazz inzetten om ondernemers bij te staan in het behalen van hun doel, succesvol ondernemerschap. Niets is mooiers dan de ondernemer te zien groeien in het traject naar dat doel. Maar ook de voldoening die wij samen uit ons partnerschap halen is voor mij een grote drijfveer.  Dat is waar ik elke keer voor ga en elke ondernemer wil laten beleven.

Met een sterk fundament onder jouw onderneming zoals structuur, planning, overzichtelijke administratie en duidelijke kennis van de afzetmarkt is er meer ruimte voor focus op klanten, kwaliteit, service en omzet.

In mijn vrije tijd ben ik trainer van JO19 en technisch adviseur bij de voetbalvereniging. Daarnaast ga ik graag wandelen, denk daarbij aan de Nijmeegse 4daagse. Genieten met familie, vrienden en mijn hond en het verslinden van boeken en magazines met economische, historische of psychologische inhoud zijn activiteiten waar ik ook veel plezier uit haal.

Anne de Ruijter

Anne de Ruijter

Consultant

Ik ben Anne de Ruijter, een Bredanaar in hart en nieren, met het lef om in Tilburg te werken. Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als Consultant. Ik begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een gezonde onderneming. Hierbij zoeken we samen naar datgene dat hen energie geeft en van daaruit maken we hun dromen realiteit.

Na mijn studie International Event, Music and Entertainment Studies – Communicatie, ben ik gaan werken voor een verkeersadviesbureau. In deze functie had ik voornamelijk organisatorische en communicatieve werkzaamheden, maar stuurde ik ook werkstudenten aan die verkeersonderzoeken voor ons uitvoerde. Dit bleek niet helemaal mijn wereld te zijn. Ik werk graag met mensen en krijg energie van betekenisvolle samenwerkingen. Het was tijd voor iets anders en zo kwam Solvid Ondernemen op mijn pad.

Ik ben gek op muziek, geen dag is compleet zonder. Ik ga graag naar optredens en luister het liefst naar vinyl. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met vrienden en familie. Samen een drankje in de stad of gewoon lekker Netflixen op de bank. Met zo’n sportief team als dat van Solvid Ondernemen, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Twee keer in de week ben ik op het hockeyveld te vinden, om zo naast al dat bankhangen toch in beweging te blijven.

Het klinkt misschien cliché, maar ik ben ervan overtuigd dat succesvol ondernemen start bij de ondernemer zelf. Wanneer jij passie voelt voor hetgeen dat je doet, ben je al halverwege. Mijn tip is daarom ook; blijf dichtbij jezelf. Zorg er daarnaast voor dat je structuur aanbrengt. Leg een goed fundament en houd je administratie vanaf het begin af aan goed bij. Ben je zelf niet goed met cijfers? Besteed het dan vooral uit aan een boekhouder.

Inge Jansen

Inge Jansen

Consultant

Ik ben Inge Jansen, geboren en getogen in een klein dorpje in Brabant waar ik nu nog steeds woon. Om te ontspannen wandel ik graag en geniet ik van de mooie natuur. Regelmatig sta ik met vrienden op de tennisbaan of padelbaan. Ook ben ik groot fan van gezelschapsspelletjes waaronder Weerwolven en Duizenden. 

Bij Solvid Ondernemen werk ik als ondernemerscoach en adviseer ik startende ondernemers bij het opzetten van een financieel haalbare onderneming. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in E-commerce, Marketing en (digitale) Communicatie. Door mijn brede ervaring als medewerker, supervisor en manager in diverse branches kan ik mezelf goed inleven in jouw vraagstukken. Ik ben positief en enthousiast ingesteld en denk in mogelijkheden en kansen.

Ik werk met veel plezier bij Solvid Ondernemen omdat de persoonlijke gesprekken met ondernemers interessant en afwisselend zijn. Geen enkele ondernemer is hetzelfde en het vakgebied is continu in ontwikkeling. Een gecoachte ondernemer is erg dankbaar, en dat is waarom ik als mensen-mens elke dag weer met een voldaan gevoel naar bed ga. 

Geert van Santen

Geert van Santen

Consultant

Ik ben Geert van Santen, geboren en getogen in Tilburg, maar daar is het niet bij gebleven. Ik heb voor mijn studie International Business en Management de hele wereld over gereisd, van Mexico tot Zweden tot China. Daar heb ik dan ook o.a. startups geholpen bij het opzetten van hun bedrijf. Ik ben een muziekliefhebber, avonturier en 100% digitale N.E.R.D. Waar anderen mensen ’s ochtends een kop koffie nodig hebben om te functioneren, ben ik pas tevreden als ik het laatste nieuws op het gebied van online marketing heb doorgelezen.

Ik ben voor die reden dan ook van oorsprong een online marketeer in hart en nieren. Social media, vindbaarheid in Google en websites zijn allemaal onderwerpen die mij super enthousiast maken. Voordat ik bij Solvid terecht kwam werkte ik bij een beginnend detacheringsbureau in Eindhoven. 

 Bij Solvid heb ik de mogelijkheid om bedrijven en startende ondernemers te coachen in onder andere (online) marketing, financieringsbehoefte en ondernemerskwaliteiten. Ik doe dit met veel plezier en energie! Ik ben van mening dat er geen beter gevoel bestaat dan het behalen van succes met je klanten. Dit is dus ook waar ik bij iedere klant naar streef!

 

Ronald Both

Ronald Both

Consultant

Ik ben Ronald Both, geboren en getogen Noord-Hollander en samen met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Akersloot. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Sporten (en kijken naar), werken in de tuin en ook op een terrasje.  Ik kan ontzettend genieten van een avondje met familie of vrienden thuis aan de keukentafel onder het genot van een hapje en een drankje en muziek.

Bij Solvid Ondernemen ben ik in Noord-Holland en Friesland werkzaam als consultant en begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een succesvolle onderneming.  Ik heb ruime ervaring met het coachen en begeleiden van mensen die de weg naar het ondernemerschap op willen of hun onderneming een stap verder willen brengen.  Mijn passie is samen onderzoeken naar datgene wat er is maar er nog niet helemaal goed uitkomt en dat vervolgens om te zetten in concrete stappen.

Mijn kracht zit in het enthousiasmeren en stimuleren van mensen en zo belemmerende overtuigingen te relativeren. De grootste voldoening haal ik uit dankbare en tevreden klanten.

De persoonlijke aanpak van Solvid ondernemen, waarbij we de klant voorop stellen en niet kijken naar uren is de reden geweest dat ik de stap heb genomen om Solvid ook in Noord-Holland en Friesland te introduceren.  

 

Guyonne Bruinsma

Guyonne Bruinsma

Administratief medewerker

Ik ben Guyonne Bruinsma, Tilburgse en dus een “echte” Brabantse. Werkzaam bij Solvid Ondernemen als administratief medewerkster en ik ondersteun mijn collega’s. Door mijn ervaring als Office manager en Secretaresse bij uiteenlopende bedrijven weet ik dat ik me op mijn plek voel in een ondersteunende rol. Het uit handen nemen van diverse taken zodat mijn collega’s zich volledig kunnen richten op hun klanten is waar ik energie van krijg.

Samen met mijn twee dochters en hondje woon ik in Tilburg. Ik ben een sportliefhebber en ben dus ook meerdere malen in de week in de sportschool te vinden. En als de wind het toelaat sta ik op mijn surfplank. Met mijn vriend trek ik er graag op uit en voor een avondje met vrienden en/of familie ben ik altijd te porren.

Ik werk met betrokkenheid en vooral ook met veel plezier bij Solvid Ondernemen. Het hechte team in een informele organisatie maakt dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga!

Coert van Gogh

Coert van Gogh

Financieel Adviseur

Op 27 mei 2011 is Akso Administratie opgericht, die door Coert wordt geleid. Dit administratiekantoor is gevestigd in hetzelfde pand als Solvid Ondernemen. Door de nauwe samenwerking kan Solvid Ondernemen een completer dienstenpakket aanbieden aan (potentiële) klanten en is de slagkracht van beide ondernemingen duidelijk toegenomen. Door Coert in huis te halen zijn de communicatielijnen tussen de afdelingen beduidend korter en efficiënter geworden, nu de afhankelijkheid van externe adviseurs is weggenomen.

Etienne van Leemput

Etienne van Leemput

Adviseur Verzekeringen

Etienne is onze verzekeringsman. Met zijn dienstverlening in house, maar in een aparte onderneming HM Verzekeringen, kan Solvid Ondernemen een nog breder scala aan adviezen geven en helpen ondernemers geld te besparen.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Over ons

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. 

Medewerkers

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. 

Werkwijze

Van de kapper op de hoek tot het klus bedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. 

 

Begeleiding groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien?
Wij helpen graag jouw ondernemerschap met de volgende stap.

 

Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

 

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl