Microkrediet

Hulp nodig bij jouw financieringsaanvraag?

Microkrediet, ook wel microfinanciering genoemd, wordt sinds 2009 aangeboden in Nederland. Solvid Ondernemen ondersteunt vanaf dat moment zowel startende- als bestaande ondernemers met hun financieringsaanvraag voor deze kredieten. Solvid Ondernemen is vanaf het begin bemiddelaar en coach voor microkredieten en officieel steunpunt.

Wat is microfinanciering?

Microfinanciering kenmerkt zich met name door het feit dat er niet simpelweg een financiering wordt verstrekt, maar dat er ook een belangrijke rol is weggelegd voor advies en begeleiding zowel voor-, tijdens- als na de start. Hierdoor wordt de continuïteit van de onderneming gewaarborgd.

Voorheen was de maximale hoogte van het microkrediet €50.000,-. Vanwege de grote vraag vanuit de markt zijn er, weliswaar onder een andere noemer, ook hogere financieringen mogelijk. Momenteel kan er maximaal €250.000,- worden geleend. Ook voor hogere bedragen kun je bij Solvid Ondernemen terecht, de financieringsvorm heeft dan alleen een andere naam.

Wie komt er in aanmerking voor een microkrediet?

Ondernemende mensen die:

  • een eigen bedrijf willen beginnen
  • een goed idee hebben
  • ouder zijn dan 18 jaar

Ook als je een registratie of codering hebt bij het BKR (Bureau Krediet Registratie), kan microfinanciering je mogelijk op weg helpen. Dit geldt tevens wanneer je in een uitkeringssituatie zit. Er is niet altijd eigen vermogen nodig om in aanmerking te komen voor een microkrediet.

Wil je meer informatie over microfinanciering, of weten of je er voor in aanmerking komt? Vul dan onze financieringsscan in, of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Financiering

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Een bedrijfsidee kan nog zo veelbelovend zijn, het moet allemaal wel betaald worden.

Financieringsplan

Een goed financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het is een hulpmiddel waarmee je voor jezelf bepaalt of je ondernemingsplan financieel haalbaar is. Ook gebruik je het voor het aanvragen van financiering. Solvid Ondernemen helpt bij het in kaart brengen van je financiën. 

Financieringscan

Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van ALLE mogelijke financieringsvormen voor bedrijven, halen we hoge scoringspercentages. Sinds 2002 slaagt Solvid Ondernemen er vrijwel altijd in om een bedrijfslening voor haar klanten te krijgen.Ons slagingspercentage ligt op 89% ! 

Microkrediet

Microkrediet, ook wel microfinanciering genoemd, wordt sinds 2009 aangeboden in Nederland. Solvid Ondernemen ondersteunt al sinds die tijd zowel startende- als bestaande ondernemers met hun financieringsaanvraag voor deze kredieten. 

Ondernemerskrediet

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom.

Alternatieve financiering

Alternatieve financiering is een verzamelterm voor alle financieringsvormen die niet bancair zijn. Voor veel ondernemers is de logische eerste stap bij een financieringsbehoefte nog steeds de bank. De rol van banken is echter veranderd in het huidige dynamische financieringslandschap.

Bedrijfslening

Als je op zoek bent naar een bedrijfslening dan ben je bij Solvid Ondernemen aan het juiste adres. Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven halen we hoge scoringspercentages.

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl