Ondernemerskrediet

Wil jij ook de grootste kans op succesvolle financiering?

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom. Een ondernemerskrediet van €10.000.- tot een aanvraag van vele miljoenen, wij zijn ermee bekend!

Solvid Ondernemen is daarmee hét bureau voor succesvol ondernemerschap. Dit blijkt alleen al uit onze resultaten. Wij hebben al vele ‘onmogelijke’ financieringsaanvragen succesvol gefinancierd. Dat komt doordat Solvid Ondernemen als enige adviesbureau in de markt alle mogelijkheden in Nederland benut bij de aanvraag van de financiering. Hierbij kun je denken aan banken, microfinanciering, crowdfunding, factoring, leasing, private investeerders, kredietunies, gemeenten, UWV, borgstellingsregelingen etc.

Ook het combineren van meerdere financieringsvormen, het zogenaamde ‘stapelen’, is iets dat we vandaag de dag steeds vaker zien. Ook hier zijn de adviseurs van Solvid Ondernemen mee bekend, waardoor zij ook op dit vlak passend advies uitbrengen en jouw kans op succes vergroten.

Bedrijfsplan

Investeerders baseren zich bij hun keuze om een krediet of lening te verstrekken voor een groot deel op het bedrijfsplan. Het bedrijfsplan, ofwel ondernemingsplan, is een uiteenzetting van de toekomstplannen die jij als ondernemer hebt. Op basis van een uitgebreide marktanalyse zet je vervolgens uiteen welke kansen en bedreigingen er mogelijk op je pad komen en hoe je hier op in wenst te spelen. Solvid Ondernemen ondersteunt je bij het opstellen van dit plan: niet alleen door het volledige schrijfwerk uit handen te nemen, maar ook door een klankbord te zijn waarop je jouw  ideeën kunt toetsen en door je een kompas te bieden zodat je de juiste koers kunt bepalen.

Financieel plan

Bij een bedrijfsplan hoort ook een cijfermatige onderbouwing; het financieel plan. Vanwege de complexiteit is niet iedereen direct in staat om een gedegen financieel plan op te stellen. Een dergelijk plan behelst vele facetten waarvan je er niet één over het hoofd mag zien. Vele kritische ogen bekijken het financieel plan na jou en beoordelen hierop jouw financieringsaanvraag.

Het financieel plan geeft meer inzicht in de cijfers achter jouw eigen onderneming. De voornaamste componenten van een financieel plan zijn de investeringsprognose, liquiditeitsprognose, exploitatieprognose en het aflossingsplan. Een professioneel financieel plan zorgt voor een aanzienlijk hogere kans op het verkrijgen van financiering.

Financiering aanvragen

Wil je vrijblijvend meer informatie over het opstellen van een bedrijfsplan en financieringsplan of de andere producten die Solvid Ondernemen aanbiedt. Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Bellen naar 013-7115143 kan natuurlijk ook, we maken direct een afspraak met jou.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Financiering

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Een bedrijfsidee kan nog zo veelbelovend zijn, het moet allemaal wel betaald worden.

Financieringsplan

Een goed financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het is een hulpmiddel waarmee je voor jezelf bepaalt of je ondernemingsplan financieel haalbaar is. Ook gebruik je het voor het aanvragen van financiering. Solvid Ondernemen helpt bij het in kaart brengen van je financiën. 

Financieringscan

Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van ALLE mogelijke financieringsvormen voor bedrijven, halen we hoge scoringspercentages. Sinds 2002 slaagt Solvid Ondernemen er vrijwel altijd in om een bedrijfslening voor haar klanten te krijgen.Ons slagingspercentage ligt op 89% ! 

Microkrediet

Microkrediet, ook wel microfinanciering genoemd, wordt sinds 2009 aangeboden in Nederland. Solvid Ondernemen ondersteunt al sinds die tijd zowel startende- als bestaande ondernemers met hun financieringsaanvraag voor deze kredieten. 

Ondernemerskrediet

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom.

Alternatieve financiering

Alternatieve financiering is een verzamelterm voor alle financieringsvormen die niet bancair zijn. Voor veel ondernemers is de logische eerste stap bij een financieringsbehoefte nog steeds de bank. De rol van banken is echter veranderd in het huidige dynamische financieringslandschap.

Bedrijfslening

Als je op zoek bent naar een bedrijfslening dan ben je bij Solvid Ondernemen aan het juiste adres. Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven halen we hoge scoringspercentages.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl