Ondernemerstest

Hoe ondernemend ben jij?

Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemerstest. In ongeveer een kwartier tijd vul je 111 vragen in. Denk niet te lang over de vragen na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout, het helpt jouw zelfinzicht te vergroten. Direct na het afronden van de test ontvang je de uitslag en weet je hoe ondernemend jij bent en wat jouw ondernemersprofiel is. Naast dat deze scan zinvol is voor jezelf, is het een onmisbaar onderdeel in jouw ondernemingsplan. Het helpt jou bij het opstellen van jouw sterke en zwakke punten. Hoe kan je hier als ondernemer het beste mee omgaan en welke strategie kan je met dit ondernemersprofiel het beste volgen om succesvol te worden?

Verbeteren van jouw ondernemersvaardigheden

Wij helpen je jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren. Wat zijn jouw sterke en wat zijn jouw aandachtspunten? Deze bespreken we graag met jou tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jouw kansen liggen als ondernemer. Wil je jouw eigen bedrijf starten of heb je hulp nodig om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen? Wij komen bij jou thuis in een vertrouwde omgeving en gaan door totdat jij 100% tevreden bent. Wij hebben maar één doel en dat is jouw succes. Elk traject is maatwerk, we maken een plan dat rekening houdt met wie jij bent, wat bij jou wast en waarmee jij in je kracht komt te staan. Wij kunnen voor jou een ondernemingsplan, financieel plan en een marketingplan maken en we doen een haalbaarheidsonderzoek. Kortom alles is mogelijk, het is gaat erom waar jij baat bij hebt. 

Ruim 700.000 ondernemers hebben de ondernemerstest al gedaan. De test is ontstaan vanuit wetenschappelijk onderzoek naar ondernemerschap en is gebaseerd op de basis elementen van een competentie: Motivatie, Persoonskenmerken, Kwaliteiten, Kennis en Ervaring. Deze elementen zijn vertaald naar wat er voor succesvol ondernemerschap nodig is. Wetenschappelijk is vastgesteld dat met deze test het ondernemerschap van mensen sterk verbeterd kan worden.

Heb je vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Je mag jouw telefoonnummer ook hieronder achterlaten, dan bellen wij jou binnen één werkdag terug.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Ondernemen

Wij begeleiden jaarlijks zo’n 400 startende en gevestigde ondernemers in het ondernemerschap. We coachen ondernemers op alle facetten van het ondernemenschap. Het starten van een onderneming gaat namelijk veel verder dan alleen een mooi financieel plaatje.

Begeleiding start

Leuk, het enthousiasme en de gedrevenheid die als ondernemer hebt. Een eigen bedrijf starten, een lang gekoesterde droom. Maar hoe word ik een succesvolle ondernemer? Waar moet ik allemaal aan denken? En wat moet ik juist niet doen?

Ondernemingsplan

Jouw succesvolle carrière als ondernemer begint met het schrijven van een duidelijk ondernemersplan waarin alle facetten van je onderneming staan beschreven. Dit plan is een belangrijke voorbereiding om goed van start te gaan.

Marketing plan

Marketing klinkt voor sommige mensen misschien als een ver van je bed show, maar wij zullen je laten zien dat dit niet het geval is. Marketing is namelijk voor iedere onderneming een middel om meer klanten te werven, ongeacht omvang van de onderneming.

Ondernemerstest

Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemersscan. In ongeveer een kwartier tijd vul je 111 vragen in. Denk niet te lang over de vragen na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout, het helpt jouw zelfinzicht te vergroten.

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl