Ondernemerstest

Hoe ondernemend ben jij?

Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemerstest. In ongeveer een kwartier tijd vul je 111 vragen in. Denk niet te lang over de vragen na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout, het helpt jouw zelfinzicht te vergroten. Direct na het afronden van de test ontvang je de uitslag en weet je hoe ondernemend jij bent en wat jouw ondernemersprofiel is. Naast dat deze scan zinvol is voor jezelf, is het een onmisbaar onderdeel in jouw ondernemingsplan. Het helpt jou bij het opstellen van jouw sterke en zwakke punten. Hoe kan je hier als ondernemer het beste mee omgaan en welke strategie kan je met dit ondernemersprofiel het beste volgen om succesvol te worden?

Verbeteren van jouw ondernemersvaardigheden

Wij helpen je jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren. Wat zijn jouw sterke en wat zijn jouw aandachtspunten? Deze bespreken we graag met jou tijdens een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jouw kansen liggen als ondernemer. Wil je jouw eigen bedrijf starten of heb je hulp nodig om jouw bedrijf naar een hoger plan te tillen? Wij komen bij jou thuis in een vertrouwde omgeving en gaan door totdat jij 100% tevreden bent. Wij hebben maar één doel en dat is jouw succes. Elk traject is maatwerk, we maken een plan dat rekening houdt met wie jij bent, wat bij jou wast en waarmee jij in je kracht komt te staan. Wij kunnen voor jou een ondernemingsplan, financieel plan en een marketingplan maken en we doen een haalbaarheidsonderzoek. Kortom alles is mogelijk, het is gaat erom waar jij baat bij hebt.

Ruim 700.000 ondernemers hebben de ondernemerstest al gedaan. De test is ontstaan vanuit wetenschappelijk onderzoek naar ondernemerschap en is gebaseerd op de basis elementen van een competentie: Motivatie, Persoonskenmerken, Kwaliteiten, Kennis en Ervaring. Deze elementen zijn vertaald naar wat er voor succesvol ondernemerschap nodig is. Wetenschappelijk is vastgesteld dat met deze test het ondernemerschap van mensen sterk verbeterd kan worden.