Over Solvid Ondernemen

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. Ons doel is om jouw onderneming op weg te helpen door je de juiste handvatten te bieden. Wij geloven dat met de juiste coaching en begeleiding elke ondernemer kan slagen met zijn of haar onderneming. Sinds 2002  hebben we duizenden ondernemers succesvol op weg mogen helpen bij het realiseren van hun ondernemersdromen. Onze adviseurs zijn er door heel het land en komen graag bij je langs.

“Jouw bedrijfsidee vertalen naar concrete plannen en uiteindelijk een succesvolle onderneming, dat is onze missie…”

Je hebt een goed idee. Het kan zijn dat je er al jaren mee rondloopt, of dat het juist na een nacht goed slapen tot je is gekomen. Nu ben je benieuwd hoe je dit bedrijfsidee het beste kan omzetten in een solide startende onderneming. Daarvoor wordt Solvid Ondernemen al jaren ingeschakeld door individuele ondernemers maar ook door gemeentes en het UWV. Onze missie is om jouw bedrijfsidee te vertalen naar concrete plannen en uiteindelijk een succesvolle onderneming.

“Wij bieden géén klassikale- of online invuloefeningen, maar één op één gesprekken met een vaste adviseur die je altijd kunt bellen of mailen voor vragen.”

Bij Solvid Ondernemen staat maatwerk centraal. Door middel van een gratis kennismakingsgesprek kijken we waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Elke ondernemer is uniek. Het traject stemmen we af op jouw wensen en verwachtingen. Door jouw bedrijf te onderscheiden van jouw concurrenten wordt het succesvol. Ieder bedrijf is uniek en daardoor ook ieder bedrijfsplan.

Daarom begeleiden we elk traject op basis van maatwerk. Wij helpen onder andere bij het opstellen van jouw ondernemings- en financieringsplan en de aanvraag van financiering. Ook ondersteunen wij je bij het vinden onderscheidend vermogen met de door ons ontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde SOM-methode. Met behulp van deze methodiek garanderen we 100% dat jij aan nieuwe klanten komt.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Over ons

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. 

Medewerkers

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. 

Werkwijze

Van de kapper op de hoek tot het klus bedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. 

 

Begeleiding groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien?
Wij helpen graag jouw ondernemerschap met de volgende stap.

 

Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

 

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl