Re-integratie

Wij helpen jou met re-integreren

Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met re-integratie naar ondernemerschap vanuit een uitkeringssituatie. Mensen met een WAO-, WIA-, Ziektewet, of Wajong uitkering kunnen met behulp van een re-integratietraject de stap richting een eigen onderneming zetten.

Wij zijn dé specialist op het gebied van re-integratie naar ondernemerschap. Wij werken in opdracht van het UWV en diverse gemeenten.
Heb je plannen om voor jezelf te beginnen? Dan kunnen wij je vaak kosteloos begeleiden gedurende het gehele traject.

Wij begeleiden jou als ondernemer bij alle vraagstukken die je maar hebt. Een re-integratietraject start meestal met het in kaart brengen van de haalbaarheid van de onderneming, de financiële consequenties en wat het starten als zelfstandig ondernemer voor effect heeft op jouw uitkering. Tevens kijken we aan de hand van een persoonlijkheidstest waar bij jou de aandachtspunten als ondernemer liggen en hoe we je hier bij kunnen coachen. 

Vrijblijvend kennismaking?

 

Ben je benieuwd wat wij gaan doen om jou te laten re-integreren? Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend. We leggen je graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak door tijdens kantooruren te bellen met 013-7115143 of het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

Meer informatie

 

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Re-integratie

Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met re-integratie naar ondernemerschap vanuit een uitkeringssituatie. Mensen met een WAO-, WIA-, Ziektewet, of Wajong uitkering kunnen met behulp van een re-integratietraject de stap richting een eigen onderneming zetten.

 

UWV

Als je een UWV uitkering ontvangt en een onderneming wil starten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel ondernemers in heel Nederland geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. 

 

Gemeente

Bijstandsuitkering of een inkomen uit jouw eigen onderneming wat rond het bijstandsniveau zit? Dan kunnen wij je helpen met het aanvragen van een Bbz.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl