Re-integratie

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten?
Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

Een uitkering voorziet je van inkomen, maar voor veel mensen betekent dat niet dat ze niets willen ondernemen. Soms is dat erg lastig, bijvoorbeeld bij ziekte. Maar zelfs als het lastig is, kun je toch een onderneming starten.

Je kunt ondernemer worden vanwege de inkomsten en/of vanwege jouw toekomstdroom. Het is niet zonder risico, maar het is zeker mogelijk. Het is belangrijk om bij het starten van jouw onderneming goed voorbereid te zijn. Wij helpen jou met de zaken die cruciaal zijn voor het succesvol starten van jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsplan, kansen, risico’s en potentiële klanten in kaart brengen, een financieel plan om de haalbaarheid van jouw bedrijfsidee inzichtelijk te krijgen en een marketing plan om gegarandeerd aan nieuwe klanten te komen.

Wij helpen jou met re-integreren

Wanneer er bij het starten van een onderneming sprake is van een situatie met een uitkering, wordt dit re-integratie genoemd. Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met re-integratie. Mensen met een WAO-, WIA-, Ziektewet, of Wajong uitkering kunnen met behulp van een re-integratietraject de stap richting een eigen onderneming zetten.

Wij zijn dé specialist op het gebied van re-integratie naar ondernemerschap. Wij werken in opdracht van het UWV en diverse gemeenten.
Heb je plannen om voor jezelf te beginnen? Dan kunnen wij je vaak kosteloos begeleiden gedurende het gehele traject.

Wij begeleiden jou als ondernemer bij alle vraagstukken die je maar hebt. Een re-integratietraject start meestal met het in kaart brengen van de haalbaarheid van de onderneming, de financiële consequenties en wat het starten als zelfstandig ondernemer voor effect heeft op jouw uitkering.

Maatwerk staat bij ons centraal. Jij bepaalt de snelheid en we kijken altijd naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Wij kijken niet naar uren, maar gaan door totdat jij 100% tevreden bent. Wij coachen jou op de vaardigheden die belangrijk zijn voor jou als ondernemer.

Vrijblijvend kennismaking?

 

Ben je benieuwd wat wij gaan doen om jou te laten re-integreren? Het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend. We leggen je graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak door tijdens kantooruren te bellen met 013-7115143 of het contactformulier in te vullen. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

Meer informatie

 

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Re-integratie

Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met re-integratie naar ondernemerschap vanuit een uitkeringssituatie. Mensen met een WAO-, WIA-, Ziektewet, of Wajong uitkering kunnen met behulp van een re-integratietraject de stap richting een eigen onderneming zetten.

 

UWV

Als je een UWV uitkering ontvangt en een onderneming wil starten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel ondernemers in heel Nederland geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. 

 

Gemeente

Bijstandsuitkering of een inkomen uit jouw eigen onderneming wat rond het bijstandsniveau zit? Dan kunnen wij je helpen met het aanvragen van een Bbz.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl