Onze klanten geven ons 5 van de 5 sterren
5/5
Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Het jaar 2020 is gestart en dat is altijd een goed moment om te kijken naar de doelstellingen die wij dit jaar met Solvid willen realiseren. Het afgelopen jaar hebben wij namelijk veel (900+) ondernemers mogen begeleiden en zijn we fors gegroeid, ook in tijden van groei blijft het leveren van kwaliteit bij ons centraal staan.

Komend jaar blijven wij ondernemers dan ook kwalitatief en op maat begeleiden in hun weg naar het ondernemerschap. Deze weg is altijd persoonlijk, want iedere ondernemer en ieder bedrijfsidee is uniek. Dit vraagt dan ook een maatwerkaanpak en deze aanpak zal dus niet veranderen in 2020. Wat willen wij dan wel bereiken in 2020?

Momenteel zijn we druk bezig met het bouwen van een platform, waar ondernemers alle belangrijke documentatie omtrent succesvol ondernemerschap vinden. Op dit platform komen diverse informatieve filmpjes met tips en tricks. Een online community waarbij ondernemers elkaar helpen.

De route naar succesvol ondernemerschap leggen wij uit op dit platform. Je vindt hier antwoorden op vele ondernemersvragen, waaronder; hoe kom ik aan klanten, waar moet ik als ondernemer allemaal over nadenken en hoe werkt het allemaal met de Belastingdienst?

Wanneer je wil weten hoe jij gegarandeerd succesvol kunt starten met jouw bedrijf, dan kun je de route naar succesvol ondernemerschap dus ook online via dit platform volgen.

Wij verwachten met het aanbieden van zowel offline als online diensten omtrent ondernemerschap nog meer ondernemers op een passende wijze te begeleiden. Je zou ons kunnen helpen met het platform door in een comment op LinkedIn achter te laten welke informatie zeker niet mag ontbreken. Welke vragen wil jij dus graag beantwoord zien? Welke standaarddocumenten wil jij graag terugvinden? Laat het ons weten zodat we nog beter inspelen op de wensen van ondernemers!