Onze klanten geven ons 5 van de 5 sterren
5/5

Kim Steehouder

Office Manager

Regio

N.v.t.

Specialisme

N.v.t.

Meer informatie

Over

Ik ben Kim Steehouder, opgegroeid in Noord Brabant en woonachtig in Tilburg. Aan de Avans Hogeschool heb ik de opleiding Marketing en Management gevolgd. In de bank- en verzekeringssector heb ik ervaring opgedaan als adviseur waarbij ik het contact met mensen enorm leuk vond. Het adviseren en helpen van mensen geeft mij veel energie.

In mijn vrije tijd doe ik graag met mijn vrienden en familie een hapje en een drankje. Ook houd ik van shoppen, dagjes weg en een lekker avondje Netflixen op de bank. Om de hapjes en drankjes te compenseren ben ik in wisselende mate te vinden in de sportschool.

Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als Office Manager en houd ik mij bezig met het reilen en zeilen op kantoor. Ik vind het leuk om dingen te regelen en te organiseren en ik ondersteun mijn collega’s graag bij de begeleidingstrajecten van startende ondernemers.

Het hechte team van Solvid Ondernemen zorgt voor mij voor een fijne werkomgeving. Met dit team zetten we de startende ondernemers graag centraal.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs