Onze klanten geven ons 5 van de 5 sterren
5/5

Mijke Paulusse

Adviseur

Regio

Den Bosch, Helmond, Nijmegen

Specialisme

Begeleiding coaches

Meer informatie

Over

Mijn naam is Mijke Paulusse en ik ben opgegroeid in Eersel, in de buurt van Eindhoven. Mijn ouders komen beiden uit Tilburg en ondanks dat ik daar niet ben opgegroeid, voelt dat toch als mijn roots.  Na een aantal omzwervingen via Australië, Frankrijk, Eindhoven en de Veluwe, ben ik sinds kort weer neergestreken in het Brabantse land, wat echt voelt als thuiskomen. Samen met mijn hond Bram en twee katten geniet ik nu van Oisterwijk en de prachtige omgeving. Een gezellige beestenboel!

De dingen die ik belangrijk vind in het leven zijn authenticiteit, een ruime blik, doen waar je blij van wordt, creativiteit en inspiratie. Om mezelf hierin tegemoet te komen, lees ik in mijn vrije tijd graag boeken over het ondernemerschap, spiritualiteit en romans, of kijk ik een serietje en rijd motor. Ook ga ik graag de natuur in met m’n hond en vind ik het fijn om met vrienden een hapje en een drankje te doen en over het leven te filosoferen.

Na mijn studie die gericht was op ondernemerschap en management, zijn er nog vele trainingen, cursussen, opleidingen en leuke banen gevolgd. De rode draad in mijn werkende leven is altijd de ontwikkeling van mensen en het professionaliseren van bedrijven, geweest. Bijna tien jaar geleden ben ik voor mezelf gestart en heb ik alle fouten gemaakt die je als startende ondernemer kunt maken. En precies dat vind ik zo leuk aan mijn werk bij Solvid Ondernemen, dat je de ondernemers een zetje in de goede richting kunt geven en dat we doorgaan totdat hun succes is behaald! Ik haal echt energie uit het feit dat ik een bijdrage lever aan iemands leven door hen te begeleiden bij het ondernemerschap en zo hun dromen te realiseren. Het moment dat iemand steeds meer vertrouwen in zichzelf krijgt en hun ogen gaan glimmen als ze over hun eigen bedrijf vertellen, is onbetaalbaar. 

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs