Acquisitietraining voor ondernemers: Hoe vind je meer klanten?

Vanwege het Coronavirus zijn onze trainingen tijdelijk geannuleerd. Zodra de situatie verandert zullen we weer nieuwe trainingen aanbieden.

 

 

Zijn jouw producten altijd van zeer goede kwaliteit, maar vind je het toch moeilijk om je klantenbestand uit te breiden? Kom dan naar onze training voor ondernemers: ‘Bovenmaats ondernemen – Gegarandeerd klanten!’. In deze interactieve training leren wij je onze zelfontwikkelde marketingmethode. Deze methode is meteen toe te passen in de praktijk en wij geven je de garantie dat het meer klanten oplevert. Al jarenlang helpen wij onze klanten met het toepassen van deze methodiek. Iedere keer weer zien wij hun ondernemingen groeien.

Specifiek gaan we in op verwachtingsmanagement. Hoe kun je de verwachtingen van je klanten zo sturen dat ze altijd 150% tevreden over je zijn? En hoe leidt dat tot nieuwe klanten?

Onze trainingen zijn gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. We geven de trainingen aan kleine groepen van ongeveer 10 personen. Zo is er genoeg tijd om op jouw specifieke situatie in te gaan.

De training wordt gegeven in een hele mooie locatie in Tilburg. Deze wordt later bekend gemaakt.

Tijdens de trainingsochtend word je uiteraard voorzien van koffie, thee en iets lekkers. Daarbij wordt er ook gezorgd voor materiaal om aantekeningen te maken.

Wil je naast het volgen van de training ook nog in gesprek met een persoonlijke adviseur? Dat kan! Deze opvolging bestaat uit 3 begeleidingsgesprekken, waarin we jou gaan helpen met jouw specifieke situatie. Deze gesprekken zullen na de training worden ingepland. 

Enthousiast geworden? Meld je nu aan!

Data:

Vanwege het Coronavirus zijn onze trainingen tijdelijk geannuleerd. Zodra de situatie verandert, zullen we weer nieuwe trainingen aanbieden.

Plaats:

De trainingen worden in Tilburg gegeven. De precieze locatie volgt nog.

Prijzen:

De prijzen voor de trainingen zijn als volgt:

Losse trainingen dagdeel:                        €99 p.p. excl. btw

Training + 3 begeleidingsgesprekken: €199 p.p. excl. btw

Heb je nog vragen over de trainingen? Stuur een mail naar info@solvidondernemen.nl of bel naar 013 711 51 43.

Reviews:

“Ik heb deelgenomen aan de workshop ‘Bovenmaats Ondernemen’, gegeven door Pedro, oprichter van Solvid. Pedro’s stijl is to-the-point, gefocust op inhoud, en uitermate resultaatgericht. Ik heb de workshop als heel nuttig ervaren, omdat hij je in een paar uur tijd behoorlijk veel handvatten aanreikt om effectief meer klanten te werven. Omdat Pedro zich hierbij richt op het daadwerkelijk meerwaarde leveren voor je klanten, voelt het ‘echt’. En het beste van alles: Je krijgt de toezegging dat toepassing van de principes van de workshop jou minimaal één nieuwe klant moet opleveren; in het geval dat dat niet zou lukken komt Pedro jou hoogstpersoonlijk en gratis helpen. Dát zegt eigenlijk alles.” – Erik Roebroek, Meaningful Work

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl