Hoe maak ik mijn onderneming succesvol? – 3-daagse training

Vanwege het Coronavirus zijn onze trainingen tijdelijk geannuleerd. Zodra de situatie verbetert, zullen we de trainingen weer gaan aanbieden.

Ben jij vol passie gestart met je eigen bedrijf, maar loop je toch nog tegen veel dingen aan? Lukt het je bijvoorbeeld niet om klanten binnen te halen of haal je er niet genoeg winst uit? Wij gaan jou helpen! In deze 3-daagse training geven wij jou de handvatten die je nodig hebt om je onderneming succesvol te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

We geven de trainingen voor ongeveer 10 ondernemers tegelijk. Op deze manier is er genoeg tijd om specifiek op iedere situatie in te gaan. Daarbij kunnen de ondernemers ook aan elkaar feedback geven en ideeën opdoen voor hun eigen onderneming.

De training bestaat uit drie dagdelen. Op dag één leren wij jullie onze unieke marketingmethode, waarnaar jullie die ook meteen gaan toepassen op je eigen onderneming. Ook komen andere zaken aan bod, zoals het geven van een goede elevatorspeech en het creëren van de wow-factor. Verder gaan wij op ieder van jullie specifiek in om jullie situatie te verbeteren.

Op dag twee, die een week later plaatsvindt, gaan we verder in op wat we de eerste dag besproken hebben en hoe jullie dat in de praktijk hebben toegepast. Jullie gaan ook feedback geven op elkaars elevatorspeech en marketingplannen.

Op dag drie, die een maand na de tweede trainingsdag plaatsvindt, gaan we evalueren hoe de gemaakte vorderingen hebben geholpen in de praktijk. Wij geven jullie nog de laatste tips over hoe je alles uit je onderneming kunt halen en dan zijn jullie klaar om jullie onderneming succesvol te maken!

 

Wat leer je tijdens de trainingsdagen?

We gaan tijdens de trainingen specifiek in op de volgende dingen:

  • Maatwerk: Elke ondernemer en elke onderneming is anders. Daarom gaan wij specifiek kijken naar jouw situatie en wat daarin verbeterd kan worden.
  • Wow-factor: Hoe zorg je ervoor dat je klanten helemaal ondersteboven zijn van jouw goede service?
  • Verwachtingsmanagement: Hoe speel je in op de verwachtingen van je klanten en zorg je ervoor dat je die altijd overtreft?
  • Hoe krijg je meer klanten?

Data

Vanwege het Coronavirus zijn onze trainingen tijdelijk geannuleerd. Zodra de situatie verbetert, zullen we de trainingen weer gaan aanbieden.

Locatie

De trainingen worden gegeven op een mooie locatie in Tilburg. De precieze locatie wordt later bekend gemaakt.

Prijzen

De prijzen zijn €299,- per persoon (exclusief btw) voor 3 dagdelen.

 

Enthousiast geworden? Geef je dan nu snel op!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl