In-Company Trainingen

Is het voor jouw bedrijf lastig om nieuwe klanten aan te trekken? Kunnen jij en jouw collega’s wel een opfriscursus gebruiken? Wij komen bij jullie langs! We bieden in-company trainingen op maat zodat we jullie specifieke bedrijf kunnen helpen met het werven van meer klanten.

Wat kun je van de training verwachten?

De onderwerpen die in de in-company training aan bod komen zijn de volgende:

  • Wow-factor: Hoe zorg je ervoor dat je klanten altijd verbluft zijn over jouw uitzonderlijke prestaties?
  • Verwachtingsmanagement: Hoe vervorm je de verwachtingen van je klanten op zo’n manier dat je die altijd kan overtreffen?
  • Klanten werven: Hoe verkrijgt jouw bedrijf meer klanten?
  • Ondernemer zijn terwijl je in loondienst werkt: Hoe haal je alles uit je carrière wat erin zit?

Deze onderwerpen en meer worden behandeld tijdens de training. Als je nog andere of specifieke onderwerpen wilt behandelen, kan dat altijd. Laat het ons weten en we passen de training helemaal op maat voor jouw bedrijf aan.

 

Data, prijzen en locaties

De datum wordt in overleg met jullie bepaald. De in-company trainingen zijn helemaal op maat gemaakt en daarom wordt de prijs in overleg bepaald. De locatie van de trainingen is bij jullie op kantoor, tenzij jullie anders wensen.

 

Enthousiast geworden? Of heb je juist heel veel vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl