Trainingen

Wij geven verschillende soorten trainingen aan ondernemers. Kijk hieronder welke training bij jouw situatie past!

Acquisitietraining voor ondernemers: Hoe vind je meer klanten?

Zijn jouw producten altijd van zeer goede kwaliteit, maar vind je het toch moeilijk om je klantenbestand uit te breiden? Kom dan naar onze training voor ondernemers: ‘Bovenmaats ondernemen – Gegarandeerd klanten!’. In deze interactieve training leren wij je onze zelfontwikkelde marketingmethode. Deze methode is meteen toe te passen in de praktijk en wij geven je de garantie dat het meer klanten oplevert. Al jarenlang helpen wij onze klanten met het toepassen van deze methodiek. Iedere keer weer zien wij hun ondernemingen groeien.

Hoe maak ik mijn onderneming succesvol? – 3-daagse training

Ben jij vol passie gestart met je eigen bedrijf, maar loop je toch nog tegen veel dingen aan? Lukt het je bijvoorbeeld niet om klanten binnen te halen of haal je er niet genoeg winst uit? Wij gaan jou helpen! In deze 3-daagse training geven wij jou de handvatten die je nodig hebt om je onderneming succesvol te maken.

In-Company Trainingen Klanten Werven

Is het voor jouw bedrijf lastig om nieuwe klanten aan te trekken? Kunnen jij en jouw collega’s wel een opfriscursus gebruiken? Wij komen bij jullie langs! We bieden in-company trainingen op maat zodat we jullie specifieke bedrijf kunnen helpen met het werven van meer klanten.

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl