UWV

Wil je een eigen bedrijf starten en ontvang je een uitkering van het UWV?

Als je een UWV-uitkering ontvangt en een onderneming wilt starten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel ondernemers in heel Nederland geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. Hierbij halen we een 87% successcore. Onze begeleiding kost je vaak niets.

Wanneer er bij het starten van een onderneming sprake is van een situatie met een uitkering, wordt dit re-integratie genoemd. Hieronder lichten we kort de belangrijkste informatie per uitkering toe:

Uitkeringen

Samen gaan we jouw idee om een eigen bedrijf te beginnen realiseren. Jouw uitkering kan je hierbij zelfs helpen. Hieronder staan een aantal uitkeringen en de bijhorende mogelijkheden.

Wajong, WIA, WAO, WW of ZW-uitkering

Heb je een Wajong, WIA, WAO, WW of ZW-uitkering? Dan kunnen wij jou in veel gevallen gratis helpen. Je krijgt begeleiding gedurende het hele traject, van een bedrijfsidee bij de start, tot vakkundige nazorg verderop in het traject. Er zijn voldoende mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten met medewerking van het UWV.

WWB-uitkering

Wil je een eigen bedrijf beginnen en heb je een uitkering in het kader van de participatiewet (vroeger WWB-uitkering genoemd en in de volksmond vaak bijstandsuitkering genoemd)? De bijstandsuitkering is een uitkering geregeld op gemeenteniveau. Voor meer informatie hebben we speciaal voor deze uitkering een aparte informatiepagina gemaakt.

Vrijblijvend kennismaken


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt daarvoor tijdens kantooruren bellen met 013-7115143 of het contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Wij begeleiden jou als ondernemer in wording bij alle vragen die je maar hebt. Zoals de haalbaarheid van jouw ideeën, de financiële consequenties en wat het starten als zelfstandig ondernemer voor effect heeft op je uitkering. Maatwerk staat bij ons centraal. Jij bepaald de snelheid en we kijken altijd naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Wij kijken niet naar uren en gaan door tot jij 100% tevreden bent. Wij coachen jou op de vaardigheden die belangrijk zijn voor jou als ondernemer.

Meer informatie

 

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Re-integratie

Al meer dan 15 jaar houden wij ons bezig met re-integratie naar ondernemerschap vanuit een uitkeringssituatie. Mensen met een WAO-, WIA-, Ziektewet, of Wajong uitkering kunnen met behulp van een re-integratietraject de stap richting een eigen onderneming zetten.

 

UWV

Als je een UWV uitkering ontvangt en een onderneming wil starten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel ondernemers in heel Nederland geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. 

 

Gemeente

Bijstandsuitkering of een inkomen uit jouw eigen onderneming wat rond het bijstandsniveau zit? Dan kunnen wij je helpen met het aanvragen van een Bbz.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl