Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten?
Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

Een uitkering voorziet je van inkomen, maar voor veel mensen betekent dat niet dat ze niets willen ondernemen. Soms is dat erg lastig, bijvoorbeeld bij ziekte. Maar zelfs als het lastig is, kun je toch een onderneming starten.

Je kunt ondernemer worden vanwege de inkomsten en/of vanwege jouw toekomstdroom. Het is niet zonder risico, maar het is zeker mogelijk. Het is belangrijk om bij het starten van jouw onderneming goed voorbereid te zijn. Wij helpen jou met de zaken die cruciaal zijn voor het succesvol starten van jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsplan, kansen, risico’s en potentiële klanten in kaart brengen, een financieel plan om de haalbaarheid van jouw bedrijfsidee inzichtelijk te krijgen en een marketing plan om gegarandeerd aan nieuwe klanten te komen.

Wij helpen jou om jouw ondernemersdroom te realiseren

Solvid Ondernemen is de specialist op het gebied van re-integratie naar ondernemerschap. Dit doen wij voor zowel het UWV als diverse gemeenten. Heb je plannen om voor jezelf te beginnen dan kunnen wij je vaak kosteloos begeleiden gedurende het gehele traject. Wij begeleiden jou als ondernemer in wording bij alle vraagstukken die je maar hebt. Zoals de haalbaarheid van jouw ideeën, de financiële consequenties en wat het starten als zelfstandig ondernemer voor effect heeft op je uitkering.

Maatwerk staat bij ons centraal. Jij bepaald de snelheid en we kijken altijd naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Wij kijken niet naar uren en gaan door tot jij 100% tevreden bent. Wij coachen jou op de vaardigheden die belangrijk zijn voor jou als ondernemer.

Wanneer er bij het starten van een onderneming sprake is van een situatie met een uitkering, wordt dit re-integratie genoemd. Op onze aparte webpagina van re-integratie lichten wij de situatie per uitkering toe.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Over ons

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. 

Medewerkers

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. 

Werkwijze

Van de kapper op de hoek tot het klus bedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. 

 

Begeleiding groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien?
Wij helpen graag jouw ondernemerschap met de volgende stap.

 

Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

 

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl