De afgelopen jaren is het aantal ondernemers in Nederland flink toegenomen. Onder andere doordat steeds meer grote bedrijven een zogeheten flexibele schil inzetten en minder mensen in (vaste) loondienst nemen. Hierdoor worden steeds meer mensen die niet uit een echt ondernemersgezin komen genoodzaakt om zich bij de KvK te melden voor een inschrijving. Op dat moment moet men een keuze maken voor de rechtsvorm. Maar welke rechtsvorm past nu het beste bij je bedrijf?

Whitepaper Ondernemingsvormen (PDF)

BV? Eenmanszaak? VoF? Welke ondernemingsvorm past eigenlijk bij jouw plannen? In deze whitepaper benoemen we de voor- en nadelen van de verschillende meest voorkomende rechtsvormen. Zodat jij weet welke ondernemingsvorm het meest geschikt is voor jou. Download hieronder de gratis whitepaper!

Weten welke bedrijfsvorm bij u past?

Als u zich wilt aanmelden bij de KvK, moet u een keuze maken in rechtsvorm.Maar welke rechtsvorm past er bij u? Bezoek de pagina om het gratis whitepaper bedrijfsvormen te downloaden.100% gratis en vrijblijvend – uw gegevens worden niet gedeeld met derden!