Werkwijze

Ben je een startende ondernemer?
Dan helpen wij je bij het opzetten van jouw eigen onderneming.

Van de kapper op de hoek tot het klusbedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor jezelf te beginnen komen er een hoop vragen bij kijken. Een eigen onderneming starten is natuurlijk een spannende periode en kan de nodige vragen en onzekerheid met zich mee brengen.

“Geen standaard invulopdrachten of computermodules, maar één op één gesprekken met een vaste adviseur die je altijd kunt bellen of mailen voor vragen.”

We gaan stap voor stap met je door het hele traject van ondernemerschap.  We onderzoeken jouw idee, we toetsen de haalbaarheid, we helpen bij de aanvraag van een financiering, we stellen samen een marketingplan op en begeleiden uiteindelijk bij de daadwerkelijke start van jouw succesvolle onderneming.

We helpen je gratis op weg…

Ongeacht waar je op het gebied van ondernemerschap tegenaan loopt en waar je vragen over hebt: om je het beste te kunnen helpen gaan we eerst goed naar je luisteren. Dit doen we door middel van een gratis advies gesprek onder het genot van een kopje koffie. We kijken welke beren je als ondernemer op de weg ziet en tegen welke knelpunten je aan loopt. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking stellen we een passend traject op dat past bij jouw wensen en verwachtingen. Zo kunnen we jou beter adviseren op weg naar jouw eigen succesvolle onderneming.

Vrijblijvende kennismaking?

Ben je benieuwd wat wij gaan doen om jouw onderneming of ondernemingsidee succesvol te maken? Dat leggen we graag persoonlijk uit als je contact met ons opneemt. Je kunt daarvoor tijdens kantooruren bellen met 013-7115143 of het contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Hoe ondernemend ben jij?

Doe de gratis ondernemerstest!

Meer informatie

 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Over ons

Solvid Ondernemen, hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. 

Medewerkers

Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring met het ondernemerschap. Door maatwerk te bieden, kijken zij precies waar jij onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. 

Werkwijze

Van de kapper op de hoek tot het klus bedrijf verderop. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers te laten slagen in het waarmaken van hun dromen. 

 

Begeleiding groei

Wil jij jouw organisatie laten groeien?
Wij helpen graag jouw ondernemerschap met de volgende stap.

 

Van uitkering naar onderneming

Heb je een uitkering en de droom om een onderneming te starten? Je staat er niet alleen voor, wij helpen je hierbij.

 

Outplacement

Denk je eraan om vanuit een reorganisatie een eigen bedrijf te starten? Wij helpen jou met het onderzoeken van mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen één werkdag contact met je op.Al meer dan vijftien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle onderneming. Van jouw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot de aanvraag van de financiering en de verwezenlijking van jouw droom. 

Contact

 

Solvid Ondernemen B.V. 

Ringbaan Oost 116b

5013 CD Tilburg

+31 (0)13 711 51 43

info@solvidondernemen.nl