Over Solvid Ondernemen

Solvid Ondernemen is hét adviesbureau dat jou helpt bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. Ons doel is om jouw onderneming op weg te helpen door je de juiste handvatten te bieden. Wij geloven dat met de juiste coaching en begeleiding elke ondernemer kan slagen met zijn of haar onderneming. Sinds 2002 hebben we duizenden ondernemers succesvol op weg mogen helpen bij het realiseren van hun ondernemersdromen. Onze adviseurs zijn er door heel het land en komen graag bij je langs.

“Jouw bedrijfsidee vertalen naar concrete plannen en uiteindelijk een succesvolle onderneming, dat is onze missie…”

Je hebt een goed idee. Het kan zijn dat je er al jaren mee rondloopt, of dat het juist na een nacht goed slapen tot je is gekomen. Nu ben je benieuwd hoe je dit bedrijfsidee het beste kan omzetten in een solide startende onderneming. Daarvoor wordt Solvid Ondernemen al jaren ingeschakeld door individuele ondernemers maar ook door gemeentes en het UWV. Onze missie is om jouw bedrijfsidee te vertalen naar concrete plannen en uiteindelijk een succesvolle onderneming.

“Wij bieden géén klassikale- of online invuloefeningen, maar één op één gesprekken met een vaste adviseur die je altijd kunt bellen of mailen voor vragen.”

Bij Solvid Ondernemen staat maatwerk centraal. Door middel van een gratis adviesgesprek kijken we waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Elke ondernemer is uniek. Het traject stemmen we af op jouw wensen en verwachtingen. Door jouw bedrijf te onderscheiden van jouw concurrenten wordt het succesvol. Ieder bedrijf is uniek en daardoor ook ieder bedrijfsplan.

Daarom begeleiden we elk traject op basis van maatwerk. Wij helpen onder andere bij het opstellen van jouw ondernemings- en financieringsplan en de aanvraag van financiering. Ook ondersteunen wij je bij het vinden onderscheidend vermogen met de door ons ontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde SOM-methode. Met behulp van deze methodiek garanderen we 100% dat jij aan nieuwe klanten komt.

We helpen je kosteloos op weg…

Ongeacht waar je op het gebied van ondernemerschap tegenaan loopt en waar je vragen over hebt: om je het beste te kunnen helpen gaan we eerst goed naar je luisteren. Dit doen we door middel van een gratis adviesgesprek onder het genot van een kopje koffie. We kijken welke beren je als ondernemer op de weg ziet en tegen welke knelpunten je aan loopt. Tijdens deze vrijblijvende adviesgesprek stellen we een passend traject op dat past bij jouw wensen en verwachtingen. Zo kunnen we jou beter adviseren op weg naar jouw eigen succesvolle onderneming.